Kdo je Marcello z Emily v Paříži? Charismatický herec Eugenio Franceschini v seriálu ještě pořádně zamíchá kartami

Foto: Giulia Parmigiani/Netflix © 2024

Druhá část čtvrté řady Emily v Paříži je právě na Netflixu. Oui, oui! Nebo bychom měli říct, si, si? Zkrátka, kdo už ji viděl, nebo alespoň pár dílů, ví, že se Emily seznámí s charismatickým a pohledným Italem jménem Marcello. A kdo je vlastně Eugenio Franceschini, který ho hraje?

Pozor, článek obsahuje spoilery ke druhé polovině 4. řady Emily v Paříži!

Co se stalo ve druhé půlce čtvrté řady Emily v Paříži?

Po měsíci jsme se dočkali druhé poloviny čtvrté řady Emily v Paříži, ve které se hlavní hrdinka, v podání Lily Collins, seznámila s pohledným Italem Marcellem. Ten ji zachránil v horách, kterým ji Gabriel nechal na pospas, aby se věnoval „těhotné“ Camille.

Emily in Paris - Lily Collins as Emily, Eugenio Franceschini as Marcello
Foto: Giulia Parmigiani/Netflix © 2024

I když Emily ve sněhu ztratila telefon a s Marcellem si nevyměnili žádný kontakt, nakonec je osud znovu svedl dohromady v Paříži. Emily, která byla zrovna opět volná poté, co dala během svátků Gabrielovi košem, a Alfie si našel novou přítelkyni, začala podléhat jeho šarmu a strávila s ním nádherou romantickou noc.

I když jí to zároveň pořád trochu táhlo ke Gabrielovi, nakonec přijala Marcellovo pozvání do Itálie a strávila s ním svoji, asi první, dovolenou v Římě. Společně vypadali jako šťastný pár a mezi oběma herci byla neskutečná chemie. Jelikož Emily na konci čtvrté řady zůstala v Římě jako vedoucí místní pobočky marketingové firmy Savoir, je jasné, že se můžeme na Marcella a jejich vzájemný románek těšit i v páté další řadě. Je ale jasné, že Gabriel ještě neřekl poslední slovo.

Kdo je Marcello z Emily v Paříži?

Charismatického Marcella, jehož rodina je jedním z nejprestižnějších výrobců kašmíru, hraje dvaatřicetiletý italský herec Eugenio Franceschini pocházející z Verony. Ačkoli je dnes v Itálii celkem známou filmovou a televizní hvězdou, k herectví se poprvé dostal prostřednictvím divadelních produkcí ve společnosti svých rodičů.

Jeho otcem je známý divadelní herec Gianni Franceschinim a Eugenio tak šel ve stopách v jeho stopách a převzal několik hlavních rolí v inscenacích v divadelní společnosti Viva Opera Circus svých rodičů. V 18 letech se pak přestěhoval do Říma, aby se mohl věnovat filmovým rolím. Zároveň studoval na Centro Sperimentale di Cinematografia.

V roce 2012 Eugenio Franceschini  poprvé debutoval ve filmu. Zahrál si v romantické komedii Bílé jako mléko, červené jako krev (Bianca come il latte, rossa come il sangue). Následovaly další role. Za filmy Sapore di te (2014) a Maldamore (2014) pak získal cenu Guglielma Biraghiho u Italského národního syndikátu filmových novinářů.

Eugenio Franceschini se narodil 19. září 1991, má partnerku a syna, který se narodil v roce 2018. Jeho fotky pravidelně sdílí na svém Instagramu.

Zůstane Emily s Marcellem v 5. řadě Emily v Paříži?

Po té, co se Emily neustále rozchází a schází s Gabrielem, už to začíná být trochu otřepané klišé a vlastně tak trochu nuda. Gabriel byl skvělý v první řadě, ve druhé se na to ještě daleko koukat, ale zejména v té poslední je jeho postava už celkem nudná a nezajímavá. Ačkoliv je to stále fešák, na kterého je radost pohledět.

Marcello má ale neskutečné charisma, je pozorný a navíc je mezi jeho představitelem Eugeniem Franceschinim a Lily Collins neskutečná chemie, které by bylo škoda nevyužít v páté řadě. Nejeden fanoušek seriálu by tedy jejich římskou dějovou linku rád viděl dále se rozvíjet. I když se čtyři řady Emily neustále schází a rozchází s Gabrielem, často kvůli bizarním důvodům, a pravděpodobně nás toho tvůrci neušetří ani v páté řadě, jelikož se opět náhle uvědomělý Gabriel, který už vypadal, že němá chuť se o nic snažit, chystá za Emily do Říma, možná bychom všichni raději viděli Emily s Marchellem a Gabrielovi by mohli najít nový objekt zájmu. Stejně jako to ostatně udělali s Afliem.

Emily in Paris - Lily Collins as Emily, Eugenio Franceschini as Marcello
Foto: Giulia Parmigiani/Netflix © 2024

Spousta diváků na sociálních sítích dokonce prosí tvůrce, aby Emily s Marcellem nechali. „Líbí se mi, že skončila s tím Italem. Proč se pořád snaží dát dohromady Emily a Gabriela, když ji přestěhovali do Říma. Snažíte se je dát dohromady čtyři řady a evidentně to nefunguje. Většina lidí už je stejně nemá dohromady ráda,“ uvádí například jedna divačka pod videem na oficiálním Instagramu seriálu. Jiná zase píše, že Emily prostě vypadá mnohem lépe s kýmkoliv, kromě Gabriela. Ať už je to Alfie, nebo Marcello.

„S Gabrielem jsme skončili. Prosím, ať se Marcello a Emily hlavně nerozejdou. Ať se radši vezmou,“ komentuje další divačka a jiná se ptá: „Proč se Gabriel snaží zničit Emiliiony štěstí s Marcellem?“

Samozřejmě je tady stále ale pořád hodně fanoušků páru Emily a Gabriel, kteří by chtěli, aby to této dvojici nakonec vyšlo. No, uvidíme, jak to bude. Ale už by bylo téměř trapné, aby Emily lámala další srdce a zase se vracela ke Gabrielovi, asi po 128.

A co si myslíte vy? Měla by Emily zůstat s Marcellem, nebo se vrátit ke Gabrielovi?

Seriál Emily v Paříži patří k velmi oblíbeným zejména mezi ženami po celém světě. A to nejen díky romantickému příběhu a humoru, ale také módě, kterou zde můžeme obdivovat. Seriál Emily v Paříži má navíc i celkem slušné hodnocení. Například na Kinoboxu mu tuzemští diváci dávají pěkných 62 %.

Zdroje: Autorka článku, seriál Emily v Paříži, IG/Emily v Paříži, Glamour Magazine, scmp

Hodnocení na Kinoboxu: 62 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.