Tohle nikdo nechce: Netflix uvede vtipný a částečně autobiografický romantický seriál plný překážek, jiskření a protikladů

Eva Lenská
Foto: Netflix

Protiklady se přitahují, tak to prostě v životě funguje. A nejen v životě, ale i ve filmech a seriálech. Netflix zrovna jeden takový chystá. V desetidílném seriálu Tohle nikdo nechce (Nobody Wants This) se do sebe zakoukají divoška a slušňák, přesněji řečeno agnostička a rabín. Celá situace vyvolá pořádný zmatek jak v jejich srdcích, tak v okolí.

Otevřená Joanne (Kristen Bell) moderuje podcast o sexu a nevěří v Boha. Sympatický Noah (Adam Brody) je trochu nekonvenční rabín, který se nedávno rozešel s přítelkyní. Tyto dva naprosté protiklady se setkají na jednom večírku a jak už to tak bývá, přeskočí mezi nimi jiskra. Láska se prostě na náboženství a další okolnosti neptá. Ale je to vůbec láska?

Dvojice má úplně rozdílný pohled na život a ke všemu jim do cesty kladou překážky i členové rodin. Sestra hlavní hrdinky, Morgan (Justine Lupe), a bratr hlavního hrdiny, Sasha (Timothy Simons, nevědí, zda jim mají fandit, nebo jejich vztah sabotovat. Každopádně se do všeho pletou. Nadšená ale není ani Noahova matka. Mohlo by to tedy někdy celé fungovat?

ČTĚTE TAKÉ: 8. ŘADA SERIÁLU CIZINKA SE NEBUDE PŘÍLIŠ PODOBAT KNIZE, ŘÍKÁ JEJÍ AUTORKA DIANA GABALDON

Novinka je částečně autobiografická. „Tento seriál opravdu vystihuje můj současný pohled na lásku, který je úplně jiný, než byl předtím. Díky tomu, že jsem měla opravdu krásný, zdravý a zábavný vztah, jsem trochu zmírnila svůj obvyklý cynismus,“ prohlásila tvůrkyně Erin Foster.

„Scénář je založen na jediném dobrém rozhodnutí, jaké jsem kdy udělala. Zamilovala jsem se do sympatického židovského chlapce,“ pokračovala. „Ale uvědomila jsem si, že být šťastná je mnohem těžší než být nešťastná, není si totiž na co stěžovat. Takže jsem stvořila seriál zobrazující všechny způsoby, jak může být těžké najít toho pravého.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: JEDEN Z NEJLEPŠÍCH FILMŮ S VÁLEČNOU TEMATIKOU MÍŘÍ NA NETFLIX. NERVY DRÁSAJÍCÍ THRILLER S TÍSNIVOU ATMOSFÉROU, HODNOTÍ HO DIVÁCI

Těžké bylo i najít pravou herečku, která by ztvárnila ji samotnou. Když se však objevila Kristen Bell, okamžitě poznala, že našla dokonalou Joanne. Divačky se zase můžou spolu s hrdinkou zamilovat do okouzlujícího Adama Brodyho, který dělá z Noaha absolutní unikát. Hraje hodného kluka, který není nudný. Dámy totiž dobře ví, jak to obvykle chodí. Buď je kluk zábavný a sexy grázl, nebo hodný trouba bez šarmu. Ale tady to tentokrát není. Už jen upoutávka sledující přesvědčí o jedinečné chemii mezi hlavními hrdiny. Prostě jim člověk musí fandit bez ohledu na to, čemu věří, nebo nevěří.

Vtipný romantický seriál Tohle nikdo nechce bude mít na Netflixu premiéru 26. září i s českým dabingem.

Zdroje: Tudum, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.