4. řada Bridgertonových je ještě v nedohledu. Už však unikla informace o tom, kdo si zahraje Benedictovu lásku Sophii

Luke Tmopson (Benedict). | Foto: Liam Daniel/Netflix

Třetí řada Bridgertonových skončila teprve nedávno a diváci už se nemohou dočkat, až bude hotová čtvrtá. V té se konečně na řadu dostane Benedict Bridgerton, kterého hraje Luke Thumpson. Už víme, kdo si zahraje jeho milostný protějšek.

Podle pořadí knih se měla třetí řada seriálu Bridgertonovi točit původně kolem Benedicta, avšak tvůrci se rozhodli jinak a dali přednost Penelope a Collinovi. Diváky sice příliš nezarmoutili, protože se jim příběh této dvojice velice líbil a byli s ním z velké části spokojení. Avšak doufali, že v další řadě už se konečně dočká i přeskočený Benedict.

Nyní už můžeme s největší jistotou říct, že se Benedict dočká! Netflix totiž potom, co jsme se ještě ani nestihli pořádně vzpamatovat ze třetí řady, vydal krátkou upoutávku na čtvrtou, ve které prozradil, že bude právě o Benedictovi.

Ve 3. řadě seriálu Bridgertonovi prozkoumává Benedict svoji sexualitu a připravuje si půdu pro vlastní milostný příběh. Čtenáři knih vědí, že jeho osudovou láskou bude nakonec půvabná Sophie Beckett. A nyní už víme i to, kdo si ji zahraje ve čtvrté řadě seriálu.

Podle magazínu Deadline bude „dámu ve stříbrném“, tedy Sophii, hrát australská herečka s korejskými kořeny Yerin Ha. Devětadvacetiletá herečka je známá rolí v adaptaci Halo od Paramount+. Dvě řady hrála Kwan Ha. Dále by se měla objevit i v nadcházejícím prequelu Duna: Proroctví, který by měl vyjít v listopadu na streamovací platformě Max.

Zástupci Netflixu zatím podle Variety odmítli komentovat zvěsti o tom, že si Sophii zahraje Ha, stejně tak se nevyjádřil ani Shondaland. Médiím neodpověděli ani zástupci Yerin Ha. Zahraniční média však o jejím obsazení již mluví jako o hotové věci.

Seriál Halo od  Paramount+
Foto: Paramount+

Zdroj: Deadline, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.