Druhá řada seriálu Hra na oliheň už má datum premiéry i zajímavou první upoutávku. Třetí přijde vzápětí

Foto: Netflix

Netflix dnes oznámil, kdy bude mít premiéru druhá řada jihokorejského seriálu Hra na oliheň (Squid Game) a zároveň láká na závěrečnou třetí řadu, která přijde hned vzápětí. Exekutivní producent, scenárista a režisér seriálu Hwang Dong-hyuk zároveň poslal divákům srdceryvný dopis.

Fanoušci úspěšného jihokorejského seriálu Netflixu Hra na oliheň se konečně dočkali. Druhá řada přijde na streamovací platformu už letos 26. prosince během vánočních svátků. Další skvělou zprávou je, že hned krátce na to dorazí v roce 2025 i třetí řada, která bude zároveň poslední!

TAKÉ JSME PSALI: BRUTÁLNÍ NERVY DRÁSAJÍCÍ PODÍVANÁ VE STYLU HRY NA OLIHEŇ NADCHLA DIVÁKY. NA NĚCO TAKOVÉHO JSEM DLOUHO ČEKAL, PÍŠÍ NĚKTEŘÍ

Tři roky po vítězství ve Hře na oliheň je hráč 456 odhodlán najít lidi, kteří za hrou stojí, a ukončit jejich krutý sport. S využitím tohoto jmění na financování svého pátrání začíná Gi-hun na tom nejzřejmějším místě: hledá muže v obleku, který hraje ddakji v metru. Když však jeho úsilí konečně přinese výsledky, ukáže se, že cesta k likvidaci organizace je smrtelnější, než si představoval: aby hru ukončil, musí do ní znovu vstoupit.

Netflix ke 2. řadě seriálu Hra na oliheň vydal i první upoutávku. Ta vychází v době konání olympijských her v Paříži, a tak ji Netflix tak trochu do olympiády zasadil.

Podívejte se sami:

Režisér Hwang Dong-hyuk, který se na 74. ročníku Primetime Emmys® zapsal do historie a stal se prvním Asiatem, který získal cenu za mimořádnou režii dramatického seriálu, opět řídí seriál jako režisér, scenárista a producent. Ten fanouškům seriálu Hra na oliheň nyní napsal srdceryvný dopis, ve kterém uvádí: „Jsem nadšený z toho, že z malého semínka, které jsme kdysi zasadili, vyrostla skutečně velká Hra na oliheň, která ponese šťavnaté ovoce až do úplného konce příběhu.“

Celý si ho můžete přečíst zde:

Hra na oliheň, dopis od režiséra
Foto: Netflix

Své role z první řady Hry na oliheň si pak zopakovali Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun a Gong Yoo. Přichází však i řada nových tváří: Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri a Won Ji-an, kteří v nové sezóně doplňují soubor barvitých postav.

První řada seriálu Hra na oliheň se zapsala ho historie jako nejsledovanější neanglicky mluvený seriál Netflixu s 265,2 miliony zhlédnutími a 2,2, miliardami zhlédnutých hodin. Své fanoušky si našla i v Česku a stala se velmi oblíbeným seriálem. O tom svědčí například i hodnocení na Kinoboxu, kde má Hra na oliheň 82 %.

TAKÉ JSME PSALI: 5 PSYCHOLOGICKÝCH THRILLERŮ, Z KTERÝCH BUDETE MÍT HUSÍ KŮŽI A MŮŽETE JE SLEDOVAT NA NETFLIXU

Ze seriálu Hra na oliheň (Squid Game)
Foto: Netflix

Zdroj: Netflix, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 82 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.