Snímek, který pobláznil svět, akční jednohubka s Halle Berry nebo vraždění expartnerů podle skutečnosti. To je srpnová nabídka Netflixu

Foto: Laura Radford/Netflix © 2024.

První půlka prázdnin je za námi, ale léto ještě zdaleka nekončí. Pokud si najdete mezi letními aktivitami volnou chvilku, nenechte si ujít srpnové novinky na Netflixu. Pojďme se podívat, jaké filmy, seriály nebo dokumenty si pro nás připravil. Chybět nebude Emily v Paříži, závěr Umbrella Academy nebo předělané verze sci-fi Rebel Moon.

Seriálovým novinkám vévodí Emily v Paříži a Umbrella Academy

Bonjour chers fans de Netflix, nová série Emily in Paris je tady. V první půlce srpna se můžete těšit na první část čtvrté řady. Emily prožívá v Paříži jedno drama za druhým. Přesto se nebojí dělat odvážná rozhodnutí, aby od milovaného města a muže svých snů dostala, co chce.

Dále si Emma Myers, kterou můžete znát jako Enid ze seriálu Wednesday, zahraje v detektivní sérii Příručka k vraždě pro hodné holky, v Británii se bude konat další experiment s láskou v podobě realityshow Láska je slepá: Spojené království nebo se také dočkáte závěrečné řady Umbrella Academy. Je tu také pokračování seriálu Člověk na správném místě – výhrůžky smrtí, protesty, přešlapy v mezinárodní politice i trable na domácí scéně? Stéphane Blé si první dny v roli prezidenta moc neužívá.

Emily in Paris, Lily Collins
Foto: Netflix

Filmy ovládne Jednotka všedního nasazení

Z filmové sekce na Netflix přistanou režisérské verze sci-fi Rebel Moon od Zacka Snyder, dočkáte se první, i druhá části. Dále nás čeká filipínské drama Lolo a Kid, ve kterém podvodník a dítě, kterého se ujal, okrádají boháče jak na běžícím páse. Pak ale narazí na životní příležitost, která může jejich pouto přetrhnout.

V srpnu se můžete těšit i na Halle Berry v akčním filmu Jednotka všedního nasazení. V neposlední řadě i argentinské komediální drama Sestry a štěstí. Dvě sestry se dlouhé roky nestýkaly. Po otcově smrti se ale sejdou a ve skrýši za zdí přitom objeví několik milionů. Mají si je ale nechat?

Rebel Moon: První část – Režisérská verze
Foto: Netflix

Mezi dokumenty pozor na Nejhorší ex

Z dokumentů vás uchvátí hlas známého britského biologa v Tajuplném světě zvuků s Davidem Attenboroughem, kde moderní technologie zachytily zvuky přírody tak, jak je ještě nikdo neslyšel. Dále můžete nahlédnout do fascinujícího světa čtyřnohých přátel člověka – dokument Co se psovi honí hlavou vám odhalí vědecké poznatky o duši psů. Také série Nejhorší ex s výpověďmi očitých svědků o šokujících skutečných případech, ve kterých láska sehrála hodně temnou roli.

Nejhorší ex
Foto: Netflix

Mezi animáky v osudný den ožije Terminátor Zero

Z animované tvorby bude například film Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje – texaské Zátiší Bikin se ocitne nad hladinou a veverčí vědátorka Sandy se ho s kamarádem SpongeBobem v kalhotách vydá zachránit. A z anime tvorby se můžete těšit na Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos The Movie i Terminator Zero.

Terminator Zero
Foto: Netflix

Dorazí i Freddie Mercury nebo Tom Cruise

A z licencované tvorby na Netflix v srpnu uvidíte film Bohemian Rhapsody, který v roce 2018 pobláznil svět. Dále se dostaví Kingsman: Zlatý kruh., Tom Cruise s Mission: Imposible nebo Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody a mnoho dalších. 

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.