5 novinek na Netflixu, které si můžete pustit o víkendu: Pomstychtivý ačňák nebo thriller plný pikantních scén

Foto: Sergej Radovic / Netflix

Říjen je tady a s ním spousta filmových a seriálových novinek, které si pro své diváky přichystala streamovací platforma Netflix. Láká na pokračování francouzského krimi seriálu Lupin nebo na thriller plný pikantních scén.

Lupin, 3. část

Assane se skrývá a musí si zvyknout na život daleko od ženy a syna. Ti kvůli němu ale trpí, a tak se rozhodne vrátit do Paříže a navrhnout jim bláznivou věc: útěk z Francie a nový život někde jinde. Přízraky z minulosti ale dál dotírají a neočekávaný návrat obrátí Assanovy plány vzhůru nohama. Zloděj gentleman má navíc tentokrát zrak upřený na dobře střeženou Černou perlu, a dokonce jde tak daleko, že jejího majitele předem upozorní. Možná je to klíčová část plánu.

Smrtící pozvánka

Excentrická milionářka Olivia pošle své nevlastní sestře Agathě a skupině starých známých pozvánku na víkend na její jachtě. Pravým motivem tajemného pozvání je ovšem oslava vraždy. S pomocí začínajícího policisty se Agatha pokusí přijít na to, co se vlastně stalo. Nebude to vůbec lehké, protože podezřelými jsou naprosto všichni. A ano… nemýlíte se, pokud vám popis tohoto snímku přijde jako popis detektivky Na nože: Glass Onion.

Baletka

Baletka je vynikající akční thriller o pomstě, v němž bývalá bodyguardka nedokázala ochránit svou nejlepší kamarádku, a proto vezme vše do svých rukou. Plná hněvu se rozhodne splnit její poslední přání a vyrazí na lov prokletého muže. Pomsta bude sladká.

Fair Play

Strhující erotický thriller představí nepříjemný střet moci a ega. Přestože si finanční analytici uvědomují, že je v jejich firmě randění mezi zaměstnanci zakázané, navážou spolu vztah. Následně je jeden z nich nečekaně povýšen, což ve vztahu nenávratně změní mocenskou dynamiku a ohrozí zasnoubení. Cena úspěchu je vysoká a žádný muž nestrpí, aby žena vydělávala více než on.

Všechno hned

Šestnáctiletá Mia se po dlouhém boji s anorexií vrací do školy a nestačí se divit. Za těch sedm měsíců, kdy se léčila v psychiatrické léčebně, se její spolužáci změnili a posunuli dál. Všichni během té doby načerpali plno nových zkušeností, které ona zatím neměla šanci poznat. Má proto pocit, že jí ujel vlak. Ráda by zameškaný čas dohnala, proto si sepíše seznam věcí, které by měla každá náctiletá holka prožít. Spolu se svými třemi nejlepšími přáteli a novou velkou láskou se vrhá po hlavě do světa randění, večírků, prvních polibků i sexuálních zážitků a brzy zjišťuje, že ne všechno se dá v životě naplánovat.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.