Výborná napínavá detektivka, drsnější a krvavější Rebel Moon, oblíbená série plná záhad a další novinky, které dorazily na Netflix

Michaela Pašková
Zdroj: Netflix

Mysleli jste si, že vás Netflix v těchto horkých dnech nechá vydechnout? Chyba! V přísunu novinek nikdy nepolevuje, takže volné chvíle můžeme trávit sledováním drsného kriminálního thrilleru nebo dokumentární série plné záhad. Navíc se streamovací gigant bude moci konečně přesvědčit o tom, čí verze Rebel Moon je lepší. Jeho anebo Zacka Snydera?

Královna hor: Lhakpa Sherpa na vrcholu (Mountain Queen: The Summits of Lhakpa Sherpa)

Nový dokumentární snímek zachycuje výjimečný život obyčejné ženy, která celý život překonávala zdánlivě nemožné překážky. Jako dcera farmářů Lhakpa Sherpa vyrůstala na nepálském venkově, kde jí bylo kvůli pohlaví odepřeno vzdělání. Nakonec emigrovala do Spojených států, kde přežila násilí ze strany partnera. Musela se protloukat světem, aby uživila své dvě dcery. Navzdory okolnostem Sherpa vytrvale usilovala o zdolání nemožného výstupu – v roce 2000 se stala první nepálskou ženou, která zdolala a přežila Mount Everest.

Nevyjasněné záhady (Unsolved Mysteries) – 4. řada

Už od roku 2020 diváky baví dokumentární série, ve které se tvůrci dívají na zoubek záhadám, které lidem nedávají spát. V nové řadě nás čeká pět příběhů, kdy všechno začíná nechvalně proslulým Jackem Rozparovačem. Následuje příběh ženy, jejíž tělo našel manžel ve sklepě, který byl celý od krve. Poté nález nabalzamované hlavy, vražda přímo na jevišti a okřídlený tvor s červenýma očima.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NEJLEPŠÍ AKČNÍ FILM VŠECH DOB, JEHOŽ SCÉNY BUDOU JEDNOU V UČEBNICÍCH, ZAZNÍVÁ V RECENZÍCH. KEANU REEVES ZASE DOBÝVÁ NETFLIX

Naměkko (Unstable) – 2. řada

Pokračování komediálního seriálu, který se točí okolo dynamiky otce a syna, opět svým divákům nabízí mnoho humorných scén. Je to o to lepší, když si uvědomíte, že představitelé hlavní herecké dvojice mají stejný příbuzenský vztah i ve skutečnosti. Jednička skončila tím, že nepopíratelný genius Ellis zapálil auto své kamarádky, ze které se vyklubal rival. Ve dvojce se tedy připravuje na vězeňský život, z čehož se ho snaží vysekat jeho obchodní partnerka. Představenstvo mezitím začíná věřit tomu, že společnost potřebuje novou tvář. Mohl by jí být Jackson?

Příručka k vraždě pro hodné holky (A Good Girl’s Guide to Murder)

V novém mysteriózním dramatu herečka Emma Myers, která v hitu Wednesday oslňovala diváky jako Enid, vyšetřuje pět let starou vraždu populární maturantky. Nevěří tomu, že ji zabil její přítel, který poté spáchal sebevraždu. V rámci svého maturitního projektu se ve spolupráci s bratrem obviněného chlapce pouští do vyšetřování, přičemž jí velmi rychle dochází, že se sama ocitá v nebezpečí. Vrah číhá tam někde venku a vůbec se mu nelíbí, když nynější maturantka prostřednictvím videa veřejně prohlásí, že Sal svou přítelkyni nezabil.

Čtěte více zde.

PSALI JSME TAKÉ: VÝKONNÝ ŘEDITEL NETFLIXU PROZRADIL, KDY SE DOČKÁME 2. ŘADY SERIÁLU WEDNESDAY. S DĚJEM POŘÁDNĚ ZAHÝBAJÍ NOVÉ POSTAVY

Mlha bez hranic (Borderless Fog)

Indonéský thriller přivede své diváky na hranici mezi Indonésií a Malajsií, kde série brutálních vražd přiměje policistku z velkoměsta k vyšetřování. Nebojí se místní policie, která jde na ruku padouchům. Naopak pány policisty upozorňuje na to, že právě jejich neschopnost celou situaci způsobila. Při svém vyšetřování zjišťuje, že se zřejmě v odlehlém městečku odehrává obchodování s lidmi.

Rebel Moon: První a druhá část – Režisérská verze (Rebel Moon: Part one and two – Director’s Cut)

Sci-fi sága Zacka Snydera se konečně dočkala verzí, které si přál divákům původně představit. Protože chtěl natočit něco krvavého, brutálního, ale Netflix si přál rodinné vesmírné dobrodružství, dohodli se, že natočí obě verze. Nejprve jsme se tedy mohli podívat na filmy, jejichž podobu určil sám Netflix a nyní je před námi něco, na co se už s malými dětmi koukat nemůžeme. Bohužel První a Druhou část nedoprovází obrovská marketingová kampaň, kterou streamovací gigant dopřál svým verzím. I tak by vám oba filmy, které souhrnně trvají zhruba 6,5 hodin, neměly uniknout. Pod trailerem diváci neváhali napsat, že tohle je něco, co chtěli vidět a Netflix si zkrátka své verze může nechat pro sebe.

Čtěte více zde.


Zdroje: Netflix, Netflixer, Tudum, About.Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.