4 osvěžující anime novinky na Netflixu přinesou temnotu i futuristický cyberpunk

Petr Stoško
Foto: Twin Engine

V druhé polovině srpna se můžeme těšit na několik skvělých anime. Netflix stále rozšiřuje svoje portfolio anime titulů a nabízí nové potenciální hitovky i nestárnoucí klasiku.

Bastard!! Heavy Metal, Dark Fantasy

Toto anime je natočeno podle videohry z 90. let a už od pohledu naznačuje, že tento kousek nebude pro každého. Království Metallicana na kontinentu Central Metallion je napadeno armádou temných rebelů. Aby bylo království zachráněno, musí Tia Noto Yoko, dcera velkého kněze učinit rozhodnutí. Musí vzkřísit prastarého velkého čaroděje, který kdysi plánoval ovládnout svět a který je zapečetěn v jejím příteli z dětství. Anime vyšlo v pondělí 15. srpna a má 24 epizod.

Dům na vlnách

Nový film od Studia Colorido, Dům na vlnách budete patřit ke vizuálně nejatraktivnějším filmům v roce 2022. Příběh nás zavede do teplých jarních dnů, kdy Kosuke a jeho kamarádi odcházejí z domu určeného k demolici. Parta kamarádů se ale náhle ocitne v podivné situaci, kdy jsou obklopeni nekonečným oceánem a oni z něj musí najít cestu domů. Film je na Netflixu dostupný od 16. září.

Pokémon: The Arceus Chronicles

Slavní pokémoni mají na Netflixu své místo, a proto přichází další čtyři epizody z podtitulem The Arceus Chronicles. Tento čtyřdílný speciál má propagovat i novou videohru Pokémon Arceus. Ash a Pikachu obdrží záhadnou zprávu od mýtického pokémona Arcea. Spolu se starým parťákem Brockem se vydají na Mount Coronet, aby záhadnou zprávu prozkoumali. Tento speciál vychází na Netflixu už 23. září.

Cyberpunk: Edgerunners

Naše poslední anime vzniklo na základě slavné videohry Cyberpunk 2077 od studia CD. Projekt byl ohlášen již před lety, ale až teď se dostává na Netflix. Budeme sledovat street kida, který se snaží přežít v cyberpunkovém městě posedlé technologiemi a všemožnými úpravami lidského těla. Aby přežil, stane se žoldáckým psancem neboli Edgerunnerem. Dlouho očekávaný seriál přijde na Netflix již v září.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.