Nestačí jim to. Po kontroverzním dokumentu vydávají Meghan a Harry další sérii

Foto: Netfix

Meghan Markle a princ Harry se tento měsíc zasloužili o pořádný rozruch, když na Netflixu vyšla jejich dokumentární série, v které hovořili nejen o začátcích svého vztahu, ale také o tom, proč opustili život v Británii a své formální povinnosti coby členové královské rodiny. Nyní se chystají vydat na Netflixu další pořad.

Dokumentárním seriálem Netflixu Harry & Meghan, který vyšel během prosince a sledoval ho napjatě celý svět, to nekončí! Nyní Netflix oznámil další sérii představenou vévodou a vévodkyní ze Sussexu, která má vyjít ještě koncem tohoto měsíce.

Foto: Netfix

TAKÉ ČTĚTE: Poslední hřebíček do rakve, komentují diváci upoutávku k druhé půlce dokumentu Harry a Meghan

Sedmidílná show ve stylu dokumentárního filmu s názvem Live to Lead (Rození lídři) se zaměří na některé z nejvýznamnějších vůdců ve světové historii, kteří formovali lidstvo, včetně Ruth Bader Ginsburg, Glorie Steinem, Grety Thunberg či jihoafrické ragbistky Siyi Kolisi.

Netflix v pondělí zveřejnil trailer pořadu s klipy, kde jsou různé osobnosti, které bojovaly proti různým problémům jako je změna klimatu a rasová nespravedlnost. Ve videu můžeme vidět i Meghan a Harryho. Princ říká divákům, že pořad byl inspirován Nelsonem Mandelou.

Rození lídři na Netflixu vyjde 31. prosince.

Zdroj: InStyle, Netflix, Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Marcela Franková

    Nejtrapnější na světě.

    1. Lenka Svachova

      Ano to skutečně jste.

    2. Marta Kratochvílová

      Dobrý den, dokument není vůbec o Harrym ani o Meghan. Stačí si přečíst text článku. Nejen titulek. Jinak ani v dokumentu o nich, který před časem vyšel, na královskou rodinu nic příliš hrozného neřekli. Vlastně to bylo celé dost jiné, než se očekávalo. SKoro žádná kontroverze.

  2. Lenka Svachova

    A co je v tom za problém? Když je Netflix zaměstná, tak je to jejich věc, Nevidím v tom nic závadného.

    1. Marcela Franková

      Zaměstná je pliváním na jejich rodinu? Vy budete asi taky charakter :)

    2. Lenka Svachova

      Paní Franková, vy jste asi dost jednoduchá osoba, že? Četla jste vůbec, čeho se ten nový dokument týká, nebo nejste sto to pochopit?