Nejšílenější seriál měsíce má ještě šílenější trailer: Na Netflix se řítí Love Island v období smrtelného moru

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Jak přečkat pandemii covidu nebo černou smrt? Většina lidí se uchýlí do ústranní nebo pohodlí svých domovů. Ve středověké Florencii tomu nebylo jinak. Klasika od Giovanniho Boccaccia Dekameron se představí divákům Netflixu jako chaotická párty těch nejbohatších šlechticů Itálie.

Netflix zveřejnil první upoutávku na novou historickou komedii Dekameron a těšit se můžeme na vínem nasáklou bizarní párty. Osmidílný seriál od Kathleen Jordan, která se volně inspirovala stejnojmennou knihou ze 14. století, se odehrává v roce 1348 a dává nám nahlédnout do života šlechty, která se tváří v tvář moru uchýlí do luxusní vily.

O SERIÁLU JSME JIŽ PSALI TAKÉ ZDE: DEKAMERON: MISTROVSKÉ LITERÁRNÍ DÍLO O ŽIVOTĚ V DOBĚ STŘEDOVĚKÉHO MORU NETFLIX PROMĚNÍ NA ZVRHLÝ SITCOM

Trailer seriálu Dekameron ukazuje extravagantní život smetánky, která opustí rodné město, aby přečkala černou smrt v bezpečí. Bez civilizovanosti jsme všichni bestiemi,“ zaznívá v upoutávce. Nejen skrze tuto větu uvidíme, jak to vypadá, když skupinka privilegovaných boháčů čeká na konec šířící se epidemie v pohodlí krásného resortu. V obležení luxusu, jídla, pití, tance jejich sluhů, ale i komplikovaných vztahů, smrti a hlavně erotiky a množství promile.

Černá komedie Dekameron slibuje černý humor, chaos, intriky, ale i surové zobrazení období dýmějového moru, který rozdílně dopadal na různé skupiny lidí po Evropě.

Komediální seriál Dekameron na Netflix dorazí již 25. července!

Zdroj: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.