Návrat do Vánoční zátoky: romantický snímek o kariéristce, která chce objevit pravý smysl Vánoc

Eva Lenská
Foto: Home Box Office (HBO)

Pokud milujete romantické vánoční filmy, tak si nedělejte starosti, protože Netflix s nimi letos vůbec nešetří. Na řadu přišel i Návrat do Vánoční zátoky (Return to Christmas Creek) z roku 2018. 

Vánoce se opět blíží. Jenže vývojářka aplikací Amélie Hughes (Tori Anderson), která se soustředí jen na svou kariéru, na ně letos nemá ani pomyšlení. Přesto přijíždí do rodného města Christmas Creek a doufá, že objeví pravý smysl Vánoc. Stěžuje jí to však rozkol, který se před 20 lety udál mezi jejím otcem a strýcem Harrym (Steven Weber), což rozdělilo celou rodinu.

Usměje se na ni ale štěstí. V rodném městečku se shledá s nejlepším kamarádem z dětství Mikem (Stephen Huszar), z něhož je nyní velmi přitažlivý muž. Spolu s ním se zapojí do místních oslav a pak už k velké lásce zbývá jen krůček.

Ačkoli je tento snímek plný klišé, nemá nějak výrazně propracovaný scénář a spíše zaboduje vánoční atmosférou, k pečení vánočních perníčků nebo k žehlení, se určitě hodit bude. Jeden přece nikdy neví, co mu zlepší náladu, a na vánoční svátky a setkání s rodinou se těšíme snad všichni.

Snímek Návrat do Vánoční zátoky trvá 83 minut a na Netflixu ho najdete už 17. listopadu.

Zdroj: ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.