Seriálový hit Netflixu o cestování časem má nový trailer. Podle herců čeká Umbrella Academy velkolepý závěr

Foto: Netflix

Dobrodružství výjimečné rodiny, za jejímž vznikem stojí Sir Reginal Hargreeves, se řítí do finále. Seriálový hit Netflixu Umbrella Academy skončí čtvrtou řadou, která vyjde už 8. srpna. Nyní se konečně můžeme podívat na první trailer.

Umbrella Adacemy je hranou adaptací série komiksů Gerarda Waye a ilustrátora Gabriela Bá. Příběh sleduje počínání nesourodé skupiny sourozenců, kteří všichni přišli na svět za nevysvětlitelných okolností, kdy pár žen bez předchozích známek těhotenství spontánně porodilo. Miliardář a vynálezce Sir Reginald Hargreeves adoptoval sedm takto narozených dětí, čímž vytvořil dysfunkční rodinku superhrdinů. Vzhledem k tomu, že jeho cílem bylo přetvořit vesmír k obrazu svému a navázat kontakt se svou zesnulou manželkou, označení otec roku by si rozhodně nezasloužil.

Nyní se cesta sourozenců Hargreevesových nezastavitelně chýlí ke konci. Ve čtvrté a zároveň poslední řadě seriálu Umbrella Academy se s nimi diváci Netflixu potkají naposledy. Drama o cestování v čase má nyní konečně trailer, ve kterém nám umožňuje nahlédnout do závěrečných dílů.

„Svět, ve kterém žijeme, je jedna velká falešná lež vycucaná z prstu,“ zaznívá v traileriu. „Ten kluk s chapadly je klíčem k pochopení všech časových os.“ Konec světa se blíží a sourozenci Hargreevesovi budou mít co dělat, aby se ho pokusili zachránit.

O závěrečné řadě herečka Emmy Raver-Lampma, představitelka Allison, pro Tudum uvedla, že je opravdu plná klasických rodinných nesmyslů a vylomenin. „Je tu několik nových postav a hrozných padouchů, kteří jsou nehorázně podmaniví,“ dodala. Vypadá to, že pokračování svým závěrem fanoušky zřejmě nezklame, protože ho David Castañeda, který ztvárňuje Diega, označuje za své nejoblíbenější.

S oblíbeným seriálem Umbrella Academy, který má na Kinoboxu pěkné hodnocení 79 % se rozloučíme už 8. srpna. A děkujeme Netflixu, že ho nerozdělil na dvě nebo více částí.

Zdroje: Trailer, Kinobox, Tudum

Hodnocení na Kinoboxu: 79 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.