Mají plán, který jim vynese slušný balík a neštítí se ničeho. Na Netflix míří seriál o prohnaných podvodnících s nemovitostmi

Eva Lenská
Foto: Netflix

Může skupina šejdířů uskutečnit podvod za deset miliard jenů, aniž by je chytili? Taková je zápletka kriminálního thrilleru o podvodnících s nemovitostmi, které pohání chamtivost. Seriál Podvodníci z Tokia (Tokyo Swindlers) vychází ze stejnojmenného románu Ko Shinjoa a jeho režisérem i scenáristou je oceňovaný Hitoshi One.

Ceny nemovitostí v Tokiu opět začaly prudce růst. Takumi Tsujimoto (Go Ayano) se setkává s Harrisonem Yamanakou (Etsushi Toyokawa), vůdcem nechvalně proslulé skupiny realitních podvodníků. Spolu s informátorem Takeshitou (Kazuki Kitamura), Reiko (Eiko Koike) a právním poradcem Gotem (Pierre Taki) skupině pomáhá coby vyjednavač provádět nekalé praktiky s nemovitostmi.

ČTĚTE TAKÉ: NOVÝ MYSTERIÓZNÍ THRILLER NETFLIXU SLIBUJE SPOUSTU NAPĚTÍ. UKÁŽE, KAM AŽ JSOU LIDÉ SCHOPNI ZAJÍT, ABY SI SPLNILI SVÉ TOUHY

Foto: Netflix

Jejich další cíl je zatím ten největší ze všech, podvod s nemovitostmi v hodnotě deset miliard jenů. Zatímco se podvodníci pouštějí do chytrých zákulisních tahanic s majiteli pozemků a velkými developery, kteří se zoufale snaží pozemky znovu využít, policie je neúnavně pronásleduje. Mezitím se postupně odhaluje Takumiho minulost i Harrisonovy nemorální metody. Riskují, aby uzavřeli obchody, zatímco poldové jsou jim nemilosrdně v patách. Podaří se jim uskutečnit jejich plán?

Sedmidílný seriál rozhodně nebude nudný. Slibuje strhující zápletku plnou intrik a intenzivního napětí, které divákům nedovolí spustit oči z obrazovky. Neustálé honičky, vysoké sázky a prohnaní hrdinové vás budou bavit. Pro prachy totiž udělají úplně vše. A kupodivu se to neobejde ani bez nahoty a sexuálních orgií!

Japonský seriál Podvodníci z Tokia bude na Netflixu dostupný od 25. července.

Zdroje: Netflix, About Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.