7 novinek uplynulého týdne na Netflixu: Drsné drama podle skutečnosti nebo komedie, ve které jen těžko spustíte oči z botoxu hlavních postav

Michaela Pašková
Foto: Tina Rowden/Netflix © 2024

Závěr června se na Netflixu ponese ve znamení dvou novinek, jejichž premiéru streamovací gigant neustále odkládal. Z traileru jedné novinky byli diváci velice nadšení, přičemž je upoutávka té druhé přiměla se hereckým hvězdám posmívat. Kromě toho si Netflix pro nás připravil například pokračování šokujícího dokumentu anebo snímek, během jehož sledování budeme potřebovat kapesníčky.

Nejhorší spolubydlící (Worst Roommate Ever) – 2. řada

Milovníci true crime kousků si přijdou na své v druhé řadě dokumentárního seriálu, jehož první díly v roce 2022 šokovaly diváky. Stejně jako v případě první řady jsou v jednotlivých dílech pokračování představeny jedny z nejznepokojivějších zločinů, které mají na svědomí na první pohled neškodní spolubydlící. Například v prvním díle je zpracován příběh nejlepších kamarádek, kdy si jedna z nich začala hrát na matku syna té druhé a neštítila se během toho ničeho.

Více čtěte zde.

Supergen (Supacell)

Superhrdinská sci-fi novinka je projektem, jehož uvedení Netflix neustále odkládal. Nicméně po vydařeném traileru, který se divákům velice líbil, se konečně můžeme na příběh skupiny obyčejných lidí z Londýna, u kterých se nečekané projeví superschopnosti, podívat. Jedním z těchto vylepšených lidí je i Michael, jenž se během cestování časem dozví, že jeho milovanou čeká blízká smrt. Aby tomu zabránil, musí najít ostatní. Nevšední skupina si však musí počínat chytře, protože jsou jí v patách mocní agenti.

Více čtěte zde.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: RECENZE: TVRDÁ ODPLATA JE NAPROSTO PŘÍŠERNÝ BÉČKOVÝ BIJÁK. ANI VÝKON JESSICY ALBA MU MOC NEPOMÁHÁ

Osudově blízko (Drawing Closer)

Bez kapesníčků se neobejdeme během sledování srdceryvného romantického snímku, za kterým stojí Japonci. Dojemný příběh natočený podle úspěšného románu se točí okolo dvou mladých lidí, kteří čelí otázce, zda se do sebe mohou zamilovat. Oběma totiž doktoři sdělili, že jim nezbývá moc času. Akita ovšem své milované neprozradí, že ho čeká stejný osud, protože se rozhodně jí zpříjemnit poslední měsíce jejího života.

Více čtěte zde.

Rodinná aféra (A Family Affair)

Ačkoli to jednu dobu vypadalo, že se snad premiéry romantické komedie, ve které oscarová herečka Nicole Kidman a Zac Efron prožijí románek, jen tak nedočkáme, můžeme se na snímek konečně podívat. Je však otázkou, jestli se dočká pozitivních recenzí, protože se diváci pod trailerem jednak pozastavovali nad věkovým rozdílem hereckých hvězd, a navíc se také posmívali jejich vzhledu. Neváhali například utrousit poznámky, že vypadají jako by měli stejného plastického chirurga anebo měli rovnou transplantovaný celý obličej.

Více čtěte zde.

Klíče k Manhattanu (Owning Manhattan)

Světoznámý generální ředitel makléřské společnosti SERHANT. je hlavním aktérem nové show točící se okolo luxusních nemovitostí. V osmi epizodách budeme moci sledovat, jak tento vyhlášený odborník se svým týmem elitních makléřů čelí intenzivní konkurenci při získávání nejexkluzivnějších luxusních nabídek ve městě. Stejně jako v obdobných pořadech i tento chlapík od svých pracovníků vyžaduje podávání těch nejlepších výkonů.

Smršť (The Whirlwind)

Jihokorejskou novinkou tohoto týdne je politický thriller, v němž chce předseda vlády potrestat zkorumpovaného prezidenta. Protože se tento chlapík neváhal spolčit s mocnými rodinnými společnostmi, čímž obrátil svět politiky vzhůru nohama, rozhodne se ho předseda vlády zabít. Do cesty mu však vstoupí místopředsedkyně vlády pro ekonomické záležitosti, která je toho názoru, že moc je víc než morálka. Nelítostný politický souboj tak může vypuknout.

PSALI JSME TAKÉ: KVÍZ: VYZNÁTE SE V JIHOKOREJSKÝCH SERIÁLECH? PLNÝ POČET BODŮ ZÍSKAJÍ JEN OPRAVDOVÍ ZNALCI

Oloturé: Cesta ven (Oloture: The Journey)

Drsné drama inspirované skutečností vypráví příběh novinářky, která prostřednictvím své investigativní reportáže světu sdělila smutnou realitu mnoha obyvatel Nigérie. Jako falešná prostitutka pronikla do temného světa, v němž překupníci s bílým masem neboli lidmi vydělávají nemalé peníze na utrpení druhých. Politici a armáda před jejich činy zavírají oči, protože si tak mohou napakovat své vlastní kapsy.

Více čtěte zde.


Zdroje: Netflix, Netflixer, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.