Pokračování seriálového hitu Noční agent se blíží. Jeho hlavní hvězda se možná objeví i v dalším připravovaném thrilleru

Michaela Pašková
Foto: Dan Power/Netflix

Fanoušci Gabriela Bassa mají tento týden napilno. Netflix právě oznámil, že natáčení druhé řady politicky konspiračního akčního thrilleru Noční agent (The Night Agent) bylo dokončeno, což znamená, že je nejvyšší čas se konečně začít těšit na pokračování tohoto hitu. Navíc to vypadá, že by se herec mohl objevit v připravovaném filmu oscarové režisérky.

V neuvěřitelných 93 zemích na Netflixu ve sledovanosti vévodila první řada seriálu Noční agent. Nikdo se proto nepozastavuje nad tím, že streamovacímu gigantu trvalo pouhopouhý týden, než pokračování dal oficiálně zelenou. Od té doby, co jsme mohli naposledy vidět Petera Sutherlanda (Gabriel Basso) a Rose Larkin (Luciane Buchanan) uplynul více než rok, takže oznámení dokončení natáčení druhé řady je velice vítáno.

Už teď víme, že očekávané pokračování přinese nové přírůstky do hereckého obsazení. Patří mezi ně Amanda Warren, která se ujme role Catherine, nové nadřízené Petera. Arienne Mandi se představí jako Noor, nízce postavená úřednice, jež se snaží využít přístup k přísně tajným informacím k lepšímu životu pro sebe a svou rodinu. Dále Louis Herthum ztvární Jacoba Monroea, mezinárodního obchodníka s mocnými globálními konexemi, které neváhá využívat k získávání cenných informací.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NOVÝ BRUTÁLNÍ THRILLER ÚPLNĚ ODROVNAL DIVÁKY. JEDEN Z NEJLEPŠÍCH FILMŮ NA NETFLIXU, PÍŠÍ

V roli Peterovy partnerky a mentorky se objeví Brittany Snow a bývalého mariňáka, jenž se stal pravou rukou mocného podnikatele, ztvární Berto Colon. V neposlední řadě tu máme Teddyho Searse jako Warrena, vysoce postaveného zpravodajského důstojníka, který se stane objektem vyšetřování.

Je otázkou času, než Netflix oznámí premiéru druhé řady Nočního agenta. Teď přejděme ke zmiňovanému filmu oscarové režisérky Kathryn Bigelow, která cennou sošku získala za režii válečného dramatu Smrt čeká všude. Kromě Gabriela Bassa je s projektem spojeno i jméno Jareda Harrise, který má být dle Deadline rovněž ve fázi závěrečných jednání. Netflix zatím mlčí o rolích, které by mohli zmínění herci hrát, což je ovšem v takto rané fázi produkce pochopitelné.

PSALI JSME TAKÉ: 20 NEJSLEDOVANĚJŠÍCH FILMŮ A SERIÁLŮ DRUHÉ PŮLKY ROKU 2023: VŠEM VYTŘEL ZRAK APOKALYPTICKÝ THRILLER, WEDNESDAY ZAŽÍVÁ POŘÁDNÝ PROPAD

V tuto chvíli se pouze ví, že se jedná o thriller, ve kterém si také zahrají Idris Elba a Rebecca Ferguson. První zprávy naznačují, že se jedná o politický thriller, jehož děj se bude odehrávat za zdmi Bílého domu během národní krize.


Zdroje: Collider, Variety, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.