Diváci se nemohou dočkat sci-fi novinky Netflixu o cestování časem. Podle traileru má velký potenciál

Foto: Netflix

Že už tu dlouho nebyl žádný pořádný superhrdinský seriál? Možná se konečně dočkáme. Netflix totiž hodlá 27. června uvést drsnou šestidílnou minisérii Supergen (Supacell), pod kterou se podepsal britský rapper a filmový režisér Andrew Onwubolu, který vystupuje pod uměleckým jménem Rapman. Ke zhlédnutí je nyní nově i trailer, který mnoho diváků pořádně navnadil.

Jak už jsme před časem psali, Rapman, který má na kontě už vysoce hodnocený film Blue Story nebo krátkometrážní trilogii Shiro’s Story, nyní míří na Netflix s černošským superhrdinským sci-fi seriálem Supergen.

To vypráví o skupině obyčejných lidí z jižního Londýna, u nichž se nečekaně projeví superschopnosti. Žádné jiné jasné spojení mezi nimi ale není. Zatímco se budou vyrovnávat s dopadem nových schopností na každodenní život, jeden z nich je bude muset dát dohromady, aby ochránil ženu, kterou miluje. Přitom se budou muset snažit vyhnout mocným agentům, kteří si jich všimli.

V centru dění se nachází Michael, který se svou snoubenkou Dionne tvoří šťastný pár. Z ničeho nic však dokáže cestovat do budoucnosti, kde se dozví, že má láska jeho života brzy zemřít. Aby tomu zabránil, musí se spojit s dalšími lidmi, kteří také získali neobyčejné schopnosti.

ČTĚTE TAKÉ: REŽISÉR JAN HOLOUBEK PRO NETFLIX CHYSTÁ KATASTROFICKÝ SERIÁL PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI. PŘI TRAGÉDII ZAHYNULO 55 LIDÍ

Nově zveřejněný trailer ukazuje, že půjde o opravdu zajímavou podívanou plnou napětí. Můžeme v něm také vidět, jakými schopnosti některé postavy disponují. Jedna žena může například hýbat předměty, aniž by se jich dotkla, další člověk je zase ultrarychý jako Pietro Maximoff alias Quicksilver z Marvelu a jiný má sílu, že když udeří do zdi, udělá se na ní obrovská prasklina.

TAKÉ JSME PSALI: APOKALYPTICKÝ THRILLER PLNÝ KRVELAČNÝCH MONSTER ZNOVU OVLÁDNE NETFLIX. JEHO PŘEDCHOZÍ ŘADY MNOHA DIVÁKŮM NEDALY SPÁT

Diváci si na YouTube trailer chválí a série má podle nich velký potenciál. Mnozí uvádějí, že je tak navnadil, že se Supergenu nemohou dočkat. Některým dokonce připomíná populární sérii Misfits: Zmetci, která vycházela mezi lety 2009 a 2013 a například na ČSFD se těší vysokému hodnocení 83 %.

Supergen na Netflix dorazí už 27. června.

Zdroje: ČSFD, YouTube/Netflix,  NetflixWhat´s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.