8 novinek tohoto týdne na Netflixu: Pokračování diváky milovaného postapokalyptického sci-fi nebo mysteriózní thriller

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Než se dočkáme druhé části 3. řady Bridgertonových, budeme si moct plnými doušky konečně vychutnat závěr putování malého Guse. Kromě toho si pro nás Netflix připravil dokument s doposud nezveřejněnými záznamy z Norimberských procesů a anime crossover, který potěší zejména milovníky bojových umění.

Dědictví za každou cenu

V nové italské komedii svádění slizkého chlapíka neodolala bohatá babička, což zapříčinilo, že se ji její povedená rodinka rozhodla zachránit. Vadí jim, že si ji tento novodobý Casanova hodlá vzít. Navíc se domnívají, že ji chce odvést do Jižní Ameriky, kde by se zbavil jejího těla. Rodinka proto přijde se šíleným plánem, který ale zahrnuje smrt pochybného nastávajícího.

Hitler a nacisté: Zlo na lavici obžalovaných

Uznávaný režisér, který proslul svými projekty zaměřujícími se na skutečné zločiny, si tentokrát posvítil na vzestup a pád známého diktátora. Jelikož ho zarazilo, že lidé ztrácejí povědomí o hrůzách druhé světové války, rozhodl se jim je přiblížit dokumentárním seriálem. Předlohou mu byly poznámky novináře Williama L. Shirera, který je autorem známé knihy Vzestup a pád Třetí říše: Historie nacistického Německa. Kromě toho použil i doposud nezveřejněné zvukové záznamy z Norimberských procesů.

Více čtěte zde.

Jak se vykrádá banka

Dokumentární snímek se zaměřuje na řádění muže, který v devadesátkách v Seattlu vykrádal banky a povedlo se mu to nejméně v devatenácti případech. Zásluhou mistrného líčení a do detailu vymyšlených převleků si od policie, která se ho po dlouhou dobu pokoušela marně dopadnout, vysloužil přezdívku Hollywoodský bandita. Scott Scurlock k vykrádaní používal metody, které viděl ve filmech. Jeho cesta plodného lupiče započala poté, co se inspiroval snímkem Bod zlomu.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: FILMY, KTERÉ V ČERVNU DORAZÍ NA NETFLIX: AKCÍ NABITÝ THRILLER NEBO ZLODĚJ, KTERÝ VYKRADL 19 BANK PODLE NÁVODŮ Z FILMŮ

Žraloci v Paříži

Nový francouzský žraločí horor, o který se postaral režisér úspěšných seriálů Gangs of London a Lupin, se pokusí překonat Spielbergovy Čelisti. Příběh novinky se odehrává v létě 2024 v Paříži, která hostí Mistrovství světa v triatlonu. Vedení města neslyší na hrozby brilantní vědkyně, která je varuje o výskytu obřího žraloka v Seině. Jakmile závody vypuknou, žralok se přihlásí o slovo.

Více čtěte zde.

Baki Hanma vs. Kengan Ashura

Nejočekávanější anime crossover, který se točí okolo bojových umění, právě dorazil na Netflix. Bojovníci z úspěšných seriálů Baki Hanma a Kengan Ashura si půjdou po krku v drsných soubojích. Předlohou populárních anime kousků jsou manga série. Například Baki se doposud prodalo více než 85 milionů výtisků.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím – 3. řada

V závěrečné řadě dobrodružného postapokalyptického sci-fi seriálu zavítáme do Arktidy, kde po naší oblíbené skupině hybridů půjde parta zločinců v čele s Helen Zhang. Tato dáma je nejenom morálně pokřivenější než byl Generál Abbot, ale také mocnější. Poslední řada se přiblíží předloze, protože konečně bude temnější.

Více čtěte zde.

Vrah naoko

Obtížně uvěřitelný příběh se stal předlohou romantické komedie, ve které bude mít upjatý profesor co dělat, aby se držel svých morálních zásad. Jelikož je jeho nadáním převtělit se do jakékoliv identity, pracuje pro neworleanskou policii jako nájemný vrah. Jeho cílem je chytat potenciální zločince, kteří se rozhodli zbavit se svých nepřátel. Jednoho dne se ovšem přistihne, že se zakoukal do ženy plánující vraždu.

Vrah naoko
Zdroje: Netflix

Hierarchie

Novinek z Jižní Koreje není nikdy dost. Tentokrát půjde o mysteriózní thriller, který se bude odehrávat na střední škole, kde bohatství a moc znamenají nejvíc. Vzhledem k tomu, že tato škola byla založena konglomerátem, nemohou ji navštěvovat obyčejní smrtelníci. Často se o tomto privilegiu rozhoduje už po narození dítěte. Světem zhýralých boháčů jednoho dne pořádně zatřese stipendista s nevinným úsměvem a do hry ještě vstoupí záhadná smrt.

Více čtěte zde.

PSALI JSME TAKÉ: ZÁHADOLOGOVÉ: ŠEST DOBRODRUHŮ SE SNAŽÍ ROZLOUSKNOUT MYSTERIÓZN JEVY, NA KTERÉ JE VĚDA KRÁTKÁ

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.