Liam Hemsworth vypadá jako Zaklínač naprosto perfektně. Venku je první oficiální fotka i video

Michaela Pašková
Foto: Susie Allnutt/Netflix

Vzhledem k tomu, že před pár dny na sociální sítě unikly první fotografie Liama Hemswortha jako nového Geralta z Rivie, bylo jen otázkou času, než Netflix zareaguje. Diváky, kterým se nový tahoun temného fantasy Zaklínač (The Witcher) nezamlouvá, se streamovací gigant pokusil umlčet první oficiální upoutávkou a fotografií.

Není žádným tajemstvím, že se Liam Hemsworth právě nachází v nezáviděníhodné pozici. Henry Cavill svým výkonem v Zaklínači nasadil laťku opravdu vysoko, takže před australským hercem stojí obtížný úkol. Uchlácholit naštvané diváky, kteří mnohdy pokračovali ve sledování Zaklínače právě kvůli oblíbenému představiteli hlavní role, nebude jen tak.

Ačkoli Hemsworth štíhlejší postavou odpovídá knižnímu a hernímu popisu Geralta z Rivie více než Cavill, byly reakce na jeho fotografie v kostýmu Bílého vlka rozporuplné. Ještě předtím, než dostal šanci se v roli ukázat, ho diváci označili za neschopného herce. Fanoušci byli natolik skeptičtí, že se Hemswortha museli zastat i jeho kolegové, například herečka Freya Allan, představitelka Ciri.

Witcher, Liam Hemsworth (Zaklínač)
Foto: Netflix

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: ANDRZEJ SAPKOWSKI OTÁČÍ. ZAKLÍNAČ OD NETFLIXU SE MU LÍBÍ A HENRY CAVILL BUDE NAVŽDY GERALTEM

Tentokrát mu na pomoc přispěchal samotný streamovací gigant, který se rozhodl zveřejnit fotografii a krátké video, v němž oficiálně nového Geralta ukázal. Vyzařování síly a stoicismus dle krátké ukázky Hemsworth zvládá. Po fyzické stránce se díky kostýmu, líčení a účesu hodně podobá Cavillovu ztvárnění, což může značit plynulý přechod ze starého na nového Geralta. V krátkém videu však nepromluvil, takže negativní diváci mají stále prostor ke svému skepticismu.

Zdroje: První ukázka 4. řady Zaklínače

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.