Oblíbené postapokalyptické sci-fi o hybridních dětech bude mít poslední řadu. Netflix vydal pořádně nadupaný trailer

Foto: Netflix

Pokud jste si v minulosti oblíbili postapokalyptické sci-fi Sweet Tooth: Chlapec s parožím a netrpělivě čekáte, jak Gusova cesta ve společnosti jeho přátel směrem na Aljašku dopadne, máme pro vás dobrou zprávu. Své dobrodružství parta přátel završí totiž už v červnu a Netflix k němu vydal oficiální trailer.

Dobrodružné postapokalyptické sci-fi o hybridních dětech Sweet Tooth: Chlapec s parožím, bude mít letos poslední řadu. A jak už nějakou dobu víme, na Netflix dorazí už 6. června. Závěrem druhé řady se Gus, Jepperd, Wendy a Bear vydávají na ledovou Aljašku, kde se bude odehrávat právě závěrečná řada.

Než se ale dočkáme pokračování tohoto neskutečného dobrodružství, můžeme se alespoň navnadit plnohodnotným trailerem, který Netflix nyní vydal. Hned na začátku vidíme doktora Dr. Singha, který se překvapivě setkává s Gusem, Jepperdem a dalšími s tím, že si spolu musejí promluvit o Aljašce. Dále se od doktora dozvídáme, že je Gus klíčem k ukončení třesu, protože je prvním hybridem.

Aby toho nebylo málo, do všeho se opět připlete parta padouchů v čele s Helen Zhang, která se chystá všechny hybridní děti vyhladit. „Musí existovat způsob, jak všechny zachránit,“ křičí Gus v závěru traileru.

Podaří se zvítězit dobru nad zlem, vyléčit třes a najde Gus svojí mámu? To zjistíme už brzy.

Více jsme o třetí řadě seriálu Sweet Tooth: Chlapec s parožím psali zde.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím
Foto: Matt Klitscher/Netflix © 2024

Zdroj: Netflix, Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.