Po zhlédnutí tohoto filmu budete hloupější, hodnotí diváci komedii, která je nejsledovanějším titulem Netflixu tohoto týdne

Foto: Sasidis Sasisakulporn/Netflix © 2024

Den matek už je sice za námi, ale to vůbec nevadí, matky totiž můžeme oslavovat dál. Zejména jednu – Brooke Shields. Její nová romantická komedie Nevěstina máma (Mother of the Bride) totiž boduje na Netflixu a kraluje žebříčku nesledovanějších filmů.

Nevěstina máma s Brooke Shields v hlavní roli je hlavním titulem uplynulého týdne na Netflixu. Po svém debutu 9. května film nashromáždil 26,7 milionů zhlédnutí, čímž se stal snadno nejsledovanějším titulem týdne. V TOP 10 Netflixu se na prvním místě stále drží ve světě i u nás.

ČTĚTĚ TAKÉ: STYLOVÝ A ZÁBAVNÝ AKČNÍ KOUSEK, NA KTERÝ MUSÍTE DO KINA: KASKADÉR DIVÁKY ZAUJAL HERECKÝMI VÝKONY, ROMANCÍ I HUMOREM

Opět jsme svědky toho, že žebříčku nejsledovanějších kraluje film, který není příliš vysoce hodnocený. Například na Kinoboxu má Nevěstina máma je 50 %. Je ale jasné, že mnoho, zejména žen, si tento pohodový kousek, u kterého nemusí příliš dávat pozor, rádi pustí i jako kulisu nebo pro pohodový večer, kdy nemají chuť na nic složitého.

Brooke Shields a Benjamin Bratt
Foto: Sasidis Sasisakulporn/Netflix © 2024

Ačkoliv co se týče diváckých názorů na internetu, převládají spíše ty horší, a dokonce i takové, které by film nejraději zatratily. „Tento film byl naprosto příšerný. Bylo to ošuntělejší než ten nejošumělejší film, bez vánočního aspektu,“ píše jeden z diváků na Rotten Tomatoes v komentářích. „Ve jménu našeho Pána a Spasitele se na tento film prosím nedívejte. Po jeho zhlédnutí jsem hloupější,“ vyjadřuje se k němu další. Zkrátka a dobře, tato romantická komedie je důkazem toho, že nejsledovanější neznamená nejlepší.

ČTĚTE TAKÉ: JAKMILE SE ZAČNETE DÍVAT, NEPŘESTANETE. DIVÁCI NETFLIXU SI ZAMILOVALI NOVÝ SERIÁL. V ČESKU HO ALE SKORO VŠICHNI PŘEHLÉDLI

Romantickou komedii Nevěstina máma natočil režisér Mark Waters, který má na svědomí úspěšné a divácky oblíbené kousky Mezi námi děvčaty a Protivný sprostý holky. Děj se odehrává v Thajsku. Lanina (Brooke Shields) dcera Emma (Miranda Cosgrove) se vrací ze zahraničního pobytu v Londýně a vypouští časovanou bombu, bude se totiž vdávat. A to rovnou v Thajsku a už za měsíc! Napjatá situace se ještě zhorší, když se Lana dozví, že Emmin vyvolený, je syn muže, který před lety zlomil její srdce.

Více jsme o filmu psali zde.

Zdroje: Kinobox, FlixPatrol, Deadline, Netflix, Rotten Tomatoes

Hodnocení na Kinoboxu: 50 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.