Netflix nabídne novou romantickou komedii od režiséra filmu Mezi námi děvčaty. Tentokrát zachytí nečekanou svatbu a zlomené srdce

Eva Lenská
Foto: Netflix

Svatby jsou vždy takovým společenským minovým polem. Zejména v případě, kdy si vaše dcera bere syna vašeho bývalého. To je pak docela fuška vhodně sestavit zasedací pořádek a nepropadat panice a vzpomínkám na minulost. Brooke Shields si s tím však poradí a vy se díky snímku Nevěstina máma (Mother of the Bride) zasmějete i podlehnete romantickým vibracím v exotickém prostředí.

Lanina (Brooke Shields) dcera Emma (Miranda Cosgrove) se vrací ze zahraničního pobytu v Londýně a vypouští časovanou bombu, bude se totiž vdávat. A to rovnou v Thajsku a už za měsíc! Napjatá situace se ještě zhorší, když se Lana dozví, že Emmin vyvolený, je syn muže, který před lety zlomil její srdce.

Romantickou komedii Nevěstina máma natočil režisér Mark Waters, který má na svědomí úspěšné a divácky oblíbené kousky Mezi námi děvčaty a Protivný sprostý holky. Kromě výše zmíněných dam si ve filmu zahráli Benjamin Bratt, Rachael Harris, Sean Teale, Chad Michael Murray a Michael McDonald. Podle ukázky se můžeme těšit na řadu vtipných i lehce otřepaných situací, sexy mužská těla a rajské scenérie.

ČTĚTE TAKÉ: JAKMILE SE ZAČNETE DÍVAT, NEPŘESTANETE. DIVÁCI NETFLIXU SI ZAMILOVALI NOVÝ SERIÁL. V ČESKU HO ALE SKORO VŠICHNI PŘEHLÉDLI

Shields už dávno není tou sladkou dívenkou z Modré laguny, přesto je nadšená, že může stále hrát v romantických filmech. Vyjádřila velkou vděčnost ředitelce Christině Rogers z Netflixu, že tvoří úžasné příběhy i pro ženy po čtyřicítce. Generační komedie plná omylů jí opravdu přišla vhod.

Miranda Cosgrove si spolupráci se známou herečkou velmi pochvalovala. Řekla, že jí velmi pomohl silný vztah, který má se svou matkou. Díky tomu jako Emma lépe vystihla dialogy a interakci s Lanou. „Brooke je typ člověka, u kterého máte pocit, že ho znáte dlouho, ač s ním mluvíte jen hodinu,“ prozradila nadšeně.

Svatební romance Nevěstina máma má na Netflixu premiéru 9. května.

Zdroje: Forbes, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.