Mladá právnička narazí na narcistického masového ničitele vztahů a čelí výbuchu vášně. Netflix přináší nový seriál o rozvodech a randění

Eva Lenská
Foto: Netflix

Netflix je svým způsobem takový cestovatel, který sbírá jako suvenýry seriály ze všech zemí. Oblíbené jsou i ty turecké. Doufejme, že k těm lepším bude patřit i vášní a vztahy protkaný kousek Díky, další (Thank You, Next, Kimler Geldi, Kimler Geçti), který se na streamovací platformě objeví už brzy.

Leyla Taylan je úspěšná právnička, která se díky podpoře přátel a pohledného kuchaře jen stěží vzpamatovává ze zrady své první lásky. Je přitažlivá, jenže se vztahy je potíž, a tak se raději věnuje práci. Souhlasí že bude zastupovat Tubu Tepelioğlu, která se právě rozvádí a její situace je označována za rozvod roku. Proč?

ČTĚTE TAKÉ: SILNÝ, ALE ZÁROVEŇ VELMI SMUTNÝ PŘÍBĚH: NA NETFLIX MÍŘÍ DRAMA, KTERÉ JE PODLE NĚKTERÝCH DIVÁKŮ NEPRÁVEM PŘEHLÉDNUTÝ KLENOT

Jejím manželem je totiž Cem Murathan, sériový „vrah“ vztahů, který se během patnácti let rozvedl se třemi různými ženami. Tento atraktivní syčák se s láskou nepáře a Leyla si usmyslí, že bude klientku proti tomuto narcistickému muži hájit s obrovským zapálením. Řekněme, že přímo vášnivě. To by ale neměla dělat. Hrozí totiž, že přemíra vášně způsobí explozi.

Osmidílý seriál nabízí poutavý děj, který v sobě mísí romantiku, drama i humor. Také zkoumá lidské vztahy skrze optiku bouřlivého rozvodu. Na svědomí ho mají režisér Bertan Başaran a scenáristka Ece Yörenç. Do hlavních rolí byli obsazeni Serenay Sarıkaya, Hakan Kurtaş, Bade İşçil, Metin Akdülger, Boran Kuzum a Ahmet Rıfat Şungar.

Seriál Díky, další bude na Netflixu dostupný od 9. května i s českým dabingem.

Zdroje: Netflix, Sotir a Paris

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.