Charismatický Joe Penny ze seriálu Jake a Tlusťoch už dávno pověsil herectví na hřebík. I když mu táhne na 70., téměř se nezměnil

Foto: CBS Television

Každý milovník detektivek v devadesátkách jistě v televizi nepřehlédl detektivní seriál Jake a Tlusťoch, který vycházel mezi roky 1987 a 1991. V hlavních rolích se v něm pravidelně objevovali William Conrad a idol mnoha žen Joe Penny. Jak dnes vypadá a co dělá představitel charismatického Jakea?

Joe Penny je americký herec, který se narodil v Londýně v roce 1956 italské matce a americkému otci. Když mu bylo šest, jeho rodiče se rozvedli a on pak vyrůstal v Georgii v USA. V patnácti letech se pak rozhodl vzít svůj život do vlastních rukou a odešel studovat Marina High School v Huntington Beach v Kalifornii.

TAKÉ JSME PSALI: JAK DNES VYPADÁ SLAVNÁ KOMISAŘKA JULIE LESCAUTOVÁ? HEREČCE VÉRONIQUE GENEST TÁHNE NA 70 A OD DOB SERIÁLU SE TÉMĚŘ NEZMĚNILA

Jake a tlusťoch
Foto: CBS Television

O tři roky později se pak začal zajímat o herectví. Mezi známější seriály, ve kterých si zahrál, patří například Tak jde čas, ale větší role, kterou se zapsal do povědomí mnoha diváků, byl až Jake a Tlusšťoch. Role detektiva Jakea Stylese mu přinesla obrovskou popularitu. Následně se objevil i v epizodních rolích známých seriálových hitů jako Walker: Texas Ranger, Kriminálka Las Vegas nebo naposledy v roce 2010 Odložené případy.

TAKÉ JSME PSALI: JAK DNES VYPADÁ JOE LANDO ALIAS SULLY Z DOKTORKY QUINNOVÉ? JE MU 62 A POŘÁD JE TO VELKÝ HEZOUN

Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa
Foto: The Hallmark Channel

Joe Penny je ženatý s Cindy M. Penny, kterou si vzal v roce 2004. Žijí v San Fernando Valley v Kalifornii a nemají žádné děti. Joe svůj soukromý život vždycky držel pod pokličkou. Zřídka také poskytuje rozhovory nebo se účastní veřejných akcí. Ve volném čase rád kempuje, rybaří, loví a vaří. Je také vášnivým čtenářem a fanouškem klasických filmů.

Letos bude Joeovi 68 let a herectví už se nevěnuje. Užívá si hereckého důchodu. V roce 2016 se rozhodl v zábavním průmyslu skončit.

Zdroje: The City Celeb, The Legit

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.