Cowboy Bebop na Netflixu možná nekončí. Petici za obnovení seriálu podepsalo už 150 tisíc fanoušků

Petr Stoško
Foto: Netflix/Geoffrey Short

V roce 2021 nám Netflix představil adaptaci slavného anime seriálu Cowboy Bebop, který měl být jedním z tahounů streamovacího giganta. Seriál však nenaplnil vysoká očekávání tvůrců a byl zrušen. Ale teď se možná svítá na lepší časy. Podaří se fanouškům vrátit Bebopa zpět mezi živé a přesvědčit tvůrce k obnově seriálu?

V prosinci minulého roku, necelý měsíc po premiéře, se Netflix rozhodl zrušit druhou řadu seriálu Cowboy Bebop. Seriál , který se zakládal na oblíbeném anime z roku 1998, sledoval posádku vesmírných lovců odměn. Fanoušci ale se zrušením nesouhlasili a založili petici nazvanou „Save the live action Cowboy Bepop“, která má Netflix přimět seriál obnovit. Petici podepsalo už 150 tisíc fanoušků, kteří i přes jistou kritiku první řady chtějí vidět pokračování.

U petice jsme mohli vidět různé komentáře. Jeden z fanoušků psal: „I když to nebylo dokonalé, tak to stále byla zábavná show.“ Další zase: „Rád bych viděl druhou řadu. Chci aby seriál rostl a vyvíjel se.“ Fanouškům seriál zkrátka chybí a mrzí je jeho nečekaný konec.

Kdyby se podařilo přimět Netflix seriál obnovit, tak by to byl určitě obrovský úspěch jeho fanouškovské komunity, ale hlavně důkaz o tom, že Netflix fanouškům naslouchá. Přesto je ale vysoce nepravděpodobné, že tak streamovací gigant učiní, jelikož je seriál velmi nákladný a firma by šla do velkého rizika ztrátového projektu.

Herec John Cho a jeho kolegové ze seriálu se k Bebopovi už nějakou dobu nevyjádřili, což není moc dobré znamení. Jediné, co fanouškům seriálu zbývá, je čekat jak se ke všemu Netflix postaví. A také jestli ještě jednou otevře pro Cowboye Bebopa svou portmonku.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.