Netflix obvykle ruší oblíbené seriály. Některé ale čas od času zachrání. Tentokrát to může být hit o wrestlingu

Eva Pospíchalová
Foto: STARZ

Wrestlingové drama HEELS, které bylo společně s několika dalšími sériemi stanice Starz v září zrušeno, se nakonec ujela Netflix. I když to zatím nevypadá, že by chtěl natočit třetí řadu, diváci, kteří si oblíbili herce Stephena Amella (Arrow) a Alexandera Ludwiga (Vikingové) si alespoň mohou toto duo znovu užít na streamovací platformě.

Seriál HEELS, který byl původně vysílán televizí Starz, se nyní přesouvá na Netflix. Starz se minulý rok rozhodlo po dvou osmidílných sériích nepokračovat. Potom, co se rozkřiklo, že se ho ujímá streamovací gigant, jakým bezpochyby Netflix je, si lidé šuškají o tom, že by se mohla natočit i třetí řada. Ten však zatím nic takového nepotvrdil.

HEELS se zabývá dvěma bratry Jackem Spadem a Acem Spadem, kteří jsou si navzájem rivaly v ringu. Dvojice se pomocí fingovaných bitek pokouší udržet odkaz svého zesnulého otce, nicméně je pro ně velmi obtížné udržovat vztah i mimo ring. Navíc se v jejich wrestlingovém okolí množí konkurence a dvojice čelí dalším a dalším problémům.

V hlavní roli dvojice bratrů se představili vyrýsovaní Stephen Amell a Alexander Ludwig, kteří nejsou před kamerou žádnými nováčky. Diváci je již mohou znát z populárních počinů jako jsou Vikingové, Hunger Games nebo Arrow.

V seriálu dále hrají Allen Maldonado, Alison Luff, Chris Bauer, Kelli Berglund, Mary McCormack, Robby Ramos, Trey Tucker, Roxton Garcia a James Harrison. Hostujícími hvězdami jsou pak AJ Mendez jako Elle Dorado a Phil Brooks (alias CM Punk) jako Ricky Rabies.

ČTĚTE TAKÉ: NEJLEPŠÍ DRAMA ZA POSLEDNÍ ROKY, HODNOTÍ DIVÁCI NOVÝ JAPONSKÝ SERIÁL NETFLIXU. VĚTŠINA ČECHŮ HO ZATÍM ÚPLNĚ IGNORUJE

Fanoušci seriálu jsou nyní nadšení, jelikož možnost natočení další série jejich srdcovky je zase o něco blíž. To však závisí nejen na rozhodnutí Netflixu a na tom, jak si seriál na paltformě povede, ale i herců, kteří mají další projekty. Stephen Amell má nyní roli ve spin-offu seriálu Kravaťáci (Suits: L.A.) a Alexander Ludwig se připravuje na natáčení filmu podle knihy Earth Abides od George R. Stewarta.

Wrestlingový seriál patří mezi mnoha diváky k oblíbeným a ani filmoví kritici k němu nebyli příliš přízní. Jeho producentem je Michael Wardon, od kterého můžeme znát díla jako Rick a Morty nebo Loki. Nicméně u Čechů a Slováků příliš nezabodoval. Na ČSFD má pouhých 53 %.

Kdy HEELS dorazí na Netflix, zatím nebylo oznámeno. Podle některých informací by to mohlo být až v lednu 2025.

Zdroje: STARZ, Netflix, The Hollywood Reporter, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.