Rodinná oslava letního slunovratu se změní v noční můru. Na Netflix míří norské drama o paralelních vztazích a velkém tajemství

Eva Lenská
Foto: Netflix

Může se milá rodinná událost změnit v noční můru? To už brzy uvidí diváci ve zbrusu nové severské minisérii, která míří na Netflix. Norský seriál Noc svatojánská (Midsummer Night) slibuje dramatický děj, vztahové peripetie a velké tajemství.

Je polovina léta. Je to nejdelší den v roce. Je to večírek. Ve vzduchu je cítit romantika. Ale je to také den, kdy se Carina a Johannes po třiceti letech manželství rozhodnou sdělit své rodině a přátelům velké tajemství, které má nepředvídatelné následky.

Nový severský seriál Netflixu se v kontextu letního večírku zabývá vztahy, manželstvím, láskou, zradou, nadějí, sny, žárlivostí, odpuštěním a tajnými paralelními životy. Zkrátka se zaměřuje na témata, s nimiž se může ztotožnit téměř každý.

ČTĚTE TAKÉ: POŘÁDNÝ BIZÁR A FILM, KDE NEDÁVÁ NIC LOGIKU… DIVÁCI KRITIZUJÍ POKRAČOVÁNÍ SLAVNÉ PERINBABY, KTERÉ TEĎ MÍŘÍ NA NETFLIX

„Je úžasné ponořit se do všech těch vztahů, které může nabídnout početná rodina, a v neposlední řadě také do všech tajemství, která můžeme tajit, stejně jako do všech paralelních životů, které jsme schopni žít a skrývat před lidmi, kteří jsou nám velmi blízcí. Na tomto večírku uprostřed léta je prostor pro velké emoce, velká odhalení a hluboké rozhovory, kdy nic nejde podle plánu,“ řekl o minisérii režisér a tvůrce Per-Olav Sørensen.

Noc svatojánská se natáčela v Oslu a do hlavních rolí byli obsazeni Pernilla August, Dennis Storhøi, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Linn Skåber, Kim Falck, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa a Kadir Talabani.

Zajímá-li vás, co hrdinové tají a jaká noční můra pokazí letní den, pusťte si minisérii Noc svatojánská od 11. dubna na Netflixu. K dispozici bude i český dabing.

Zdroje: About Netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.