Obrovský úspěch a pořádný rozruch. To Netflix očekává od nového seriálu, který má být nástupcem hitu Stranger Things

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Jelikož se vyvrcholení Stranger Things nezadržitelně blíží a druhá řada Wednesday je stále v nedohlednu, začíná se Netflix ohlížet po projektu, který by mohl být jeho budoucí vlajkovou lodí. Připravovaná novinka, na které se podílejí nejenom bratři Dufferovi, ale i pánové stojící za očekávaným filmem ze světa Pána prstenů, má skvěle nakročeno, aby se zapsala se do dějin.

Je to už nějaký ten pátek, co bylo oznámeno, že Matt a Ross Dufferovi budou produkovat nový sci-fi seriál The Boroughs. Nejsou to ovšem jediná hvězdná jména spjatá s připravovanou novinkou. Pro Netflix seriál vytvářejí Jeffrey Addiss a Will Matthews, kteří stojí za fascinujícím fantasy kouskem Temný krystal: Věk vzdoru, jenž se na ČSFD těší vysokému hodnocení 84 %. Pánové jsou navíc scenáristy velmi očekávaného animovaného filmu Pán prstenů: Válka Rohirů, který půjde do kin letos v dubnu.

Jde vidět, že Addissovi a Matthewsovi tvorba projektů spojených s nadpřirozenem sedí. Vzhledem k tomu, že se na tvorbě The Boroughs budou podílet i Dufferovi, lze předpokládat, že seriál zaznamená obrovský úspěch a po svém uvedení vzbudí rozruch.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 13 SERIÁLŮ NETFLIXU, KTERÉ DO DVOU LET SKONČÍ: JE MEZI NIMI JEDEN Z JEHO NEJLÉPE HODNOCENÝCH KOUSKŮ, SLAVNÍ VIKINGOVÉ I TY

Seriál diváky přivede do pouště v Novém Mexiku, kde se nesourodá skupina hrdinů pocházející ze zdánlivě malebné komunity důchodců musí spojit, aby zabránila nadpozemské hrozbě ukrást to jediné, co nemají. Čas.

Podle Addisse a Matthewse je spolupráce s bratry Dufferovými splněným snem. „Vnášejí do našeho příběhu dokonalou rovnováhu mezi srdcem a hrůzou. Nemůžeme se dočkat, až diváci po celém světě odhalí temná tajemství ukrytá pod slunnou fasádou The Boroughs,“ uvedli tvůrci a zároveň showrunneři pro Tudum. Bratři dodali, že jsou ze spolupráce stejně nadšení jako Addiss a Matthews.

Když jim pánové předložili svůj nápad na The Boroughs, bratři okamžitě věděli, že mají v rukou něco výjimečného. „Hrdinové z The Boroughs jsou sice o pár let starší než děti ze Stranger Things, ale je to podobně milá parta ztroskotanců. Nemůžeme se dočkat, až se k nim na dobrodružné cestě, která je střídavě děsivá, zábavná a hluboce dojemná, připojíte.“

PSALI JSME TAKÉ: 5. ŘADA STRANGER THINGS BUDE JAKO TA PRVNÍ NA STEROIDECH. TVŮRCI LÁKAJÍ NA VELKOLEPOU PODÍVANOU I NÁVRAT NĚKTERÝCH POSTAV

Herecké obsazení připravovaného osmidílného seriálu Netflix stále drží pod pokličkou. Nicméně je otázkou času, než streamovací gigant pustí ven první jména, jelikož se kousek začne natáčet už 1. července. Protože práce potrvají do půlky prosince, je nepravděpodobné, že by Netflix seriál uvedl ještě letos.

Zdroje: Tudum, What´s on Netflix, Deadline, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.