Netflix přichází s vlastní verzí Indiana Jonese. Režisér Ramba natočil dobrodružnou komedii o hledání mayského pokladu

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Milovníci pořadů, které si libují ve sledování napínavého honu za poklady, zbystřete. Nový mexický seriál Pěkná banda (Bandidos) vezme diváky na lov za mayským pokladem v Karibiku. Dobrodružná komedie s hvězdným obsazením a poutavým příběhem by neměla zůstat bez povšimnutí.

Za tvorbou nejnovějšího mexického dobrodružného komediálního seriálu Pěkná banda stojí Pablo Tébar, který v předchozích letech s Netflixem spolupracoval na hororovém seriálu Diablero. Režisérem novinky je Adrián Grunberg, mezi jehož nejznámější projekty patří akční snímek Moje letní prázdniny, ve kterém si hlavní roli střihl Mel Gibson, a dále akční biják Rambo: Poslední krev.

Pěkná banda sleduje počínání Miguela a Lilí, kteří, stejně jako ostatní hledači pokladů, závodí s časem. Ústřední dvojici ztvární Alfonso Dosal a Ester Expósito. Herce si můžete pamatovat z hitu Narcos: Mexiko a španělská herečka se proslavila rolí v seriálu Elita. Vedle jejich boku se objeví Juan Pablo Medina, Mabel Cadena, Nicolás Furtado, Andrés Baida, Andrea Chaparro, Juan Pablo Fuentes a Bruno Bichir.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 3 NEJOČEKÁVANĚJŠÍ ŠPANĚLSKÉ KOUSKY NA NETFLIXU: ŠOKUJÍCÍ DOKUMENT, BOJ O DROGOVÉ PODSVĚTÍ A SÉRIE NATOČENÁ PODLE SKUTEČNÉHO ZLOČINU

V seriálu, který se pochlubí působivým hereckým obsazením, se Miguel a Lili na základě starobylé mapy vydávají do úchvatného mexického Karibiku. Cestou navíc čelí mnoha výzvám. Od zrádných vod po skryté pasti, jejich cesta bude všechno, jen ne jednoduchá. V honbě za ztraceným mayským pokladem z potopené španělské galeony, která se ztratila v hlubinách během války za nezávislost, však nejsou sami.

Tvůrci slibují, že seriál bude zběsilou jízdou na horské dráze, během jehož sledování diváky čekají mnohá překvapení, jelikož ostatní hledači pokladů budou odhodlání získat pro sebe úlovek stejně jako Miguel a Lilí.

Dle zveřejněného traileru lze říct, že diváky čeká zábavná podívaná, během které si přijdou na své zejména milovníci snímků jako jsou Šifra mistra Leonarda, Lovci pokladů, Mumie nebo filmové série Indiana Jones. Ačkoli mají být Miguel a Lilí hledači pokladů, vypadá to, že se svou povedenou bandou budou spíš vykradači.

Mexický seriál Pěkná banda Netflix uvede 13. března.

Zdroje: Netflix, What´s on Netflix, Deadline, bnn

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.