Oblíbené švédské drama Mladá Modrá Krev se řítí na Netflix s poslední řadou. Trailer odhalil dramatický konec

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Young Royals je povedený švédský seriál, který před pár lety obletěl celý svět. Fanoušci se tedy nemohou dočkat zakončení netradičního příběhu o mladém nástupníkovi na trůn a jeho okolí. Třetí série poutavého a emocionálního dramatu už ale pomalu klepe na dveře.

Drama Mladá Modrá Krev (Young Royals) vypráví o mladém dědici švédského trůnu, který však není ze své nově získané zodpovědnosti nadšený. Po skandálu, kdy se porval v baru, odjíždí na internátní školu, kde poznává, že stereotypní život monarcha určitě není pro něj. Je s ním totiž spojená ztráta soukromí, komplikované vztahy, intriky a spousta povinností. Jeho svět se ale nyní točí kolem lásky.

ČTĚTE TAKÉ: 8 ZAJÍMAVOSTÍ O SERIÁLU MLADÁ MODRÁ KREV: LÍBACÍ SCÉNY S OMAREM RUDBERGEM BYLY ŠÍLENĚ DOBRÉ, ŘÍKÁ EDVIN RYDING

Poslední série se fanoušci dočkají už 11. března. Co tentokrát čeká studenty internátu Hillerska a jak poutavý příběh prince Wilhelma (Edvin Ryding) a Simona (Omar Rudberg) skončí? Níže se můžeme podívat na první upoutávku.

Seriál pro mladistvé, který však není jen další obyčejné teenagerské drama, se těší velkému úspěchu. Vychvalován je příběh královské rodiny, herecké výkony i zobrazení sociokulturních problémů postav a pozérského života mladé smetánky v kontrastu s ostatními chudšími studenty či žáky z etnických menšin.

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.