Záhadný příběh, ve kterém by se napětí dalo krájet: To slibuje mysteriózní sci-fi série Signál, která může být novým hitem Netflixu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Milovníci záhad a sci-fi se opět mají na co těšit. Netflix totiž brzy uvede německou minisérii s názvem Signál (The Signal, Das Signal), která je zavede až do vesmíru. Mimo to půjde také o velké dobrodružství a pořádný malér. Ve hře bude jedna ztracená astronautka a ohrožení celé planety.

Astronautka Paula (Peri Baumeister) je po měsících ve vesmíru zpět na Zemi. Nyní ji čeká jen krátký let, aby se mohla vrátit ke své rodině. Jenže domů se nikdy nedostane. Manžel Sven (Florian David Fitz) a jejich dcera Charlie (Yuna Bennett) na ni marně čekají u příletové haly. Jako by ale letadlo zmizelo z povrchu zemského.

ČTĚTE TAKÉ: Z NADANÉ SPORTOVKYNĚ HVĚZDOU FILMŮ PRO DOSPĚLÉ. NA NETFLIX MÍŘÍ PEPRNÝ ČESKÝ SNÍMEK INSPIROVANÝ SKUTEČNOSTÍ

Zatímco se Sven snaží ochránit svou dceru před hroznou zprávou, chytá se každého stébla naděje, které najde. Nakonec se zdá, že je jeho víra odměněna. Paula mu zanechala hádanku, drobnou stopu, kterou ochotně sleduje. Čím déle po oné stopě jde, tím víc se mu hroutí život. Jeho manželka v hlubinách vesmíru objevila něco neuvěřitelného. Sven se tak během pátrání dozví o záhadě, která může ohrozit nejenom jeho, ale nakonec i celou planetu. 

Napínavá mysteriózní sci-fi minisérie bude mít čtyři epizody a na svědomí ji mají režiséři Sebastian Hilger a Philipp Leinemann. Na scénáři se kromě Nadine Gottmann a Kim Zimmermann podílel i představitel Svena Florian David Fitz.

Minisérie Signal bude na Netflixu dostupná už 7. března i s českým dabingem.

Zdroje: About Netflix, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.