Star Wars fanouškům nadělil ten nejlepší novoroční dárek. Mandalorian a Grogu míří do kin

Foto: Disney Plus/Lucasfilm

Tvůrci, kteří stojí za aktuálními hity ze světa Star Wars, učinili naprosto překvapivé oznámení. A fanoušci se mohou radovat, zejména pak ti, kteří si oblíbili dobrodružství Mandaloriana Din Jarina a jeho učence Grogu.

„This Is The Way!“

Star Wars svým fanouškům k novému roku nadělil naprosto fantastický dárek. Oznámil totiž, že velice oblíbené duo Mandalorian a Grogu míří na velká plána ve zbrusu novém filmu režiséra Jona Favreaua s Kathleen Kennedy a Davem Filonim spolupracujícími na produkci.

„Miluji vyprávění příběhů zasazených do bohatého světa, který vytvořil George Lucas. Vyhlídka na to, že přivedeme Mandaloriana a jeho učedníka Grogu na velké plátno, je nesmírně vzrušující,“ říká Favreau dle oficiálního webu Star Wars.

„Jon Favreau a Dave Filoni uvedli do Star Wars dvě nové a milované postavy a jejich příběh se perfektně hodí pro velké plátno,“ dodala Kathleen Kennedy, prezidentka Lucasfilmu.

Mandalorian a Grogu ve filmu.
Foto: Star Wars/Lucasfilm

Mandalorian & Grogu povedou pokračující vývoj celovečerních filmů Lucasfilmu, včetně filmů, které režírovali Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold a Dave Filoni, který také aktuálně pracuje na 2. řadě Ahsoky.

Zprávu nadšeně na svém Instagramu sdílel i herec Pedro Pascal, který Mandaloriana v seriálu Disney Plus hraje. Zda se ve filmu objeví, nebo Mandovi opět jen propůjčí jen svůj hlas, jako v mnoha scénách v seriálu, kdy má na hlavě helmu, zatím není jasné.

Film, který je zatím označován jako The Mandalorian & Grogu půjde do výroby v roce 2024.

Zdroj: Star Wars

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.