Hvězda Koruny Emma Corrin se inspirovala outfitem princezny Diany z 80. let. Ta by ale takhle odvážné oblečení určitě neoblékala

Eva Lenská
Emma Corrin v seriálu Koruna, Foto: Netflix/Des Willie

Premiéra druhé části závěrečné řady Koruny (The Crown) se blíží a s ní i chvíle, kdy se budeme muset se seriálem o britské královské rodině rozloučit. Hvězdy seriálu se loučily už předstihem a Emma Corrin svým unikátním modelem vzdala hold Dianě a ukázala, že princeznin ikonický smysl pro módu je inspirativní dodnes.

Ačkoli v poslední řadě Koruny hrála princeznu Dianu Elizabeth Debicki, Emma Corrin na obrazovkách ztvárnila její mladší já. Sedmadvacetiletá britská herečka, která dorazila do Royal Festival Hall, aby spolu s kolegy oslavila závěr série, překvapila volbou svého outfitu.

Bývalí i současní členové obsazení Koruny se předvedli v tom nejlepším světle a ozdobili červený koberec oslnivými modely. Charismatická Corrin, která o sobě prohlašuje, že je nebinární, je však svými šaty z kolekce Miu Miu dokonale zastínila. Dá se říct, že si zahrála na muže i ženu a jako pomyslná chytrá horákyně přišla oblečená i neoblečená. Zároveň svým výběrem vzdala hold princezně Dianě.

Oblékla si elegantní dvouřadé bílé sako, pod kterým nechyběla zářivě bílá košile. Bělostný outfit doplnily průsvitné černé rukavice a černý motýlek. Jak už z minulosti víme, Emma se nebojí ukázat své tělo. Vždyť si také zahrála ve smyslném filmu Milenec lady Chatterleyové. Tudíž se nelze divit, že spodní část jejího modelu odhalil její přednosti. V průsvitné sukni ukázala štíhlé nohy a nezapomněla na černé podkolenky a lakované boty na platformě. Zkrátka její styl!

ČTĚTE TAKÉ: ZÁVĚR SERIÁLU KORUNA SE BLÍŽÍ. TRAILER UKAZUJE MILOSTNÉ VZPLANUTÍ MEZI WILLIAMEM A KATE I KRÁLOVSKOU SVATBU

Její oděv nápadně připomínal ten, jenž měla na sobě princezna Diana během návštěvy italské Florencie v roce 1985. Zesnulá módní ikona tehdy poutala pozornost bílým blejzrem s vycpávkami v ramenou, pouzdrovou sukní a kontrastním černým motýlkem.

Emmino moderní pojetí tohoto ikonického modelu jasně respektovalo Dianin styl, ale zároveň přineslo i něco nového. Nevyhraněnost šatníku nebinárních lidí, kombinaci, jenž by se dala nazvat cudná i odvážná, a hravost, kterou v módě milujeme. Herečka se prostě s Korunou nemohla rozloučit lépe.

Zdroj: Hello!, People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.