Po 40 letech od debutu se Eddie Murphy vrací jako Policajt z Beverly Hills: Na prvním snímku vypadá, jako by téměř nezestárl

Foto: Paramount Pictures

Netflix zveřejnil první fotku dlouho očekávaného návratu Eddieho Murphyho jako Axela Foleye ve čtvrtém Policajtovi z Beverly Hills (Beverly Hills Cop). Přesto, že je herci už 62 let, vypadá, jako by vůbec nestárl.

Legendární Eddie Murphy se po 40 letech od debutu vrací na Netflix jako Policajt z Beverly Hills. Netflix nyní zveřejnil první snímek z natáčení, na kterém je herec vystupující z převráceného vozidla s rukama zvednutými nad hlavou. Po letech vypadá, jako by vůbec nezestárl a nechybí mu ani typická bunda Detroit Lions.

Jde o první projekt o Policajtovi v Beverly Hills za 31 let od uvedení posledního třetího dílu (1994), který u diváků však příliš nezabodoval, na rozdíl od dvou předchozích z let 1984 a 1987. Pokračování Netflixu s názvem Policajt z Beverly Hills: Axel Foley také znovu spojuje Murphyho s kolegy Judgem Reinholdem, Johnem Ashtonem, Paulem Reiserem a Bronsonem Pinchotem.

Pokračování režíruje nováček Mark Molloy a napsal ho Will Beall, který má na svědomí prvního Aquamana. Projekt se v roce 2019 přesunul z Paramountu, který film vyvíjel několik let, k Netflixu. Díky covidu se vše ale posunulo. Konečně jsme se ale dočkali a vydání filmu naplánováno na rok 2024.

Zdroje: Netflix, Empire

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.