BERLÍN: Vše, co zatím víme o novém seriálu od tvůrců Papírového domu

Foto: Netflix

V Papírovém domě (Money Heist) byl Andrés de Fonollosa, známější pod svým krycím jménem Berlín, jedním z hlavních strůjců loupeže ve španělské královské mincovně. Nyní Netflix vydá jeho vlastní seriál.

Berlín vždycky dělal rozhodnutí, o která se Profesor nemusel starat. Byl vždy chladný, panovačný a zároveň velice elegantní. Berlín byl jednou z nejvýraznějších postav seriálu, a i když v první řadě zemřel, neustále se objevoval ve flashbacích až do samotného konce poslední řady a měl na vše neskutečně velký vliv.

Jeho osobnost nadchla spoustu diváků a tak se této oblíbené postavě rozhodli dát tvůrci španělského seriálu, který svět roztančil písní Bella Ciao, svůj vlastní prostor. V novém spin-off seriálu BERLÍN, který bude na Netflixu dostupný letos v prosinci, se diváci budou moct dozvědět více o jeho nejlepších letech v roli zločince. Seriál se odehraje v době, kdy ještě nevěděl o své smrtelné nemoci a v době, kdy ještě nespolupracoval s Profesorem.

Na prvních snímcích k seriálu, které Netflix vydal, můžeme vidět, že to Berlína alias Andrése táhne do města lásky – do Paříže. Kromě toho je venku také krátká upoutávka, která napovídá, že se Berlín tentokrát zaměří za klenoty. Při jedné ze svých nejextravagantnějších loupeží plánuje nechat zmizet obrovský rubín v hodnotě 44 milionů dolarů.

Hlavním cílem bude Chez Vienot, francouzský aukční dům, jehož budova je v upoutávce reprodukována jak jinak než papírovým modelem – dalším papírovým domem.

Jen dvě věci mohou rozjasnit temný den Berlína ztvárněného opět geniálním Pedrem Alonsem – láska a skvělá loupež.

Zdroj: Autorka článku, Netflix, Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.