Trapnopohádka Eliška a Daminán může slavit. Poprvé na tom není hůř, ale stále je to katastrofa

Foto: FTV Prima

Už to téměř vypadalo, že se na seriál televize Prima Eliška a Damián už nikdo možná nedodívá. Sledovanost tohoto „skvostu“ s Emmou Smetanou a Robertem Urbanem v hlavních rolích neustále klesala. Nyní však přišlo nepatrné zlepšení.  

Seriál Eliška a Damián se propadal neustále hlouběji a hlouběji, co se týče čísel jeho sledovanosti. Ani několik přesunutí nepomohlo. Z původních 743 tisíc diváků, kteří zhlédli první díl, se na další dívalo už jen 381 tisíc, což je téměř polovina. A následně kleslo číslo na 294 tisíc.

Pokles ukazovala i data z minulého týdně. Klesla totiž na pouhých 251 tisíc diváků. Nyní se seriál dostal přesně do poloviny, tedy k šestému dílu z dvanácti, a jeho sledovanost rázem nepatrně stoupla. Jde však o nárůst opravdu zanedbatelný. V pondělí 2. října jej sledovalo 269 tisíc diváků. Vypadá to tedy, že seriál konečně našel své dno a propadat už se možná dál nebude.

Smutné však je, že na to, jak moc byl propagovaný, ho nyní poráží i pořady jako Víkend (343 tisíc) nebo Reportéři ČT (517 tisíc). Pondělky na českých televizních stanicích s přehledem ovládá Kriminálka Anděl, té však primácká „trapnopohádka“ nesahá ani po kotníky.

Zdroj: MediaGuru

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.