Seriál Eliška a Damián zaznamenává další velký propad. S jeho sledovaností to jde do kopru

Foto: FTV prima

Seriálové dno, to je Eliška a Daminá. Seriál, na který televize prima dělala obrovskou televizní kampaň, je velký propadák a s každou novou epizodou je na tom ještě hůř. Ani několik přesunů mu nezajistilo lepší sledovanost.

Minulý týden dosáhla sledovanost seriálu Eliška a Damián, v kterém hrají hlavní role Robert Urban a Emma Smetana, svého dna. I když to vypadalo, že to hlouběji už nejde, nakonec se toto dno ještě o něco více propadlo.

Nepomohlo ani přesunutí seriálu na pondělí večer. I tak se na něj přestali dívat další lidé a sledovanost opět klesla. Z původních 743 tisíc diváků, kteří zhlédli první díl, se na další dívalo už jen 381 tisíc, což je téměř polovina. A následně kleslo číslo na 294 tisíc.

TAKÉ JSME PSALI: Eliška a Damián jako Kazmův projekt: Indicie tomu napovídají a národ by ho díky tomu možná konečně ocenil

Nová data jsou však ještě horší, protože poslední díl vidělo jen 251 tisíc diváků. Jelikož vyšlo zatím pouhých pět epizod z dvanácti a seriál tedy ještě není ani za polovinou, mohl by to být problém. Se stále klesající tendencí může seriál skončit nakonec opravdu špatně.

Seriál Eliška a Daminá, který patří k nejpropagovanějším novinkám Primy, s přehledem drtí konkurenční tituly jako Kriminálka anděl od TV Nova nebo Oktopus české televize. Oba tituly v pondělí 25. září vidělo přes milion diváků. Na paty jim pak šlapou Specialisté s 818 tisíci.

ČTĚTE TAKÉ: Když diváky více zabaví internetové diskuse k filmu než film samotný. Český propadák roku dorazil na Netflix

Zdroj: MediaGuru

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.