Eliška a Damián jako Kazmův projekt: Indicie tomu napovídají a národ by ho díky tomu možná konečně ocenil

Foto: FTV Prima

Seriál Eliška a Damián měl velkolepou marketingovou kampaň, ale hned po svém vydání u diváků bohužel pohořel. Ani několik přesunů ve vysílacím čase mu příliš nepomáhá a na ČSFD u něj stále pochmurně najdeme 8% hodnocení, což ho řadí na samotné seriálové dno. Co když je to ale všechno schválně?

Pokud je na celém seriálu něco pozitivního, jsou to alespoň humorné virály, které kolují na sociálních sítích a baví lidi. A to i ty, kteří nikdy seriál neviděli. Díky sítím a médiím ví o Elišce a Damiánovi každý, a to i ti, kteří nemají doma televizi. Například „akční“ scéna, kde drsně se tvářící Emma Smetana svými tenkými ručkami nakládá pěstí útočníkovi, který dělá rozruch v její firmě, je obrovským hitem TikToku.

Z poloviny historický snímek, který se zabývá cestováním v čase, čímž může trochu připomínat například obrovský seriálový hit Cizinka, by ale také mohl mít něco společného s Kazmou. Mnozí si nedokázali nevšimnout, že se v upoutávce seriálu na Instagramu televize Prima z 2. září objevila Kamzova značka. V diskusi pod reel videem se okamžitě strhla lavina komentářů.

„Co ten Kazma zase vymýšlí?“ píše jeden z uživatelů Instagramu a další si přeje: „Prosím, ať je tahle srajda jen další Kazmičův prank.“ A co kdyby byl seriál Eliška a Damián opravdu součástí Kamovy hry? Mnohé by to určitě potěšilo a konečně by tento seriál s Emmou Smetanou a Robertem Urbanem v hlavních rolích konečně dokázali řádně ocenit.

Zdroje: Instagram/FTV Prima, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.