Dovolená s Netflixem? Vyrazte do Řecka s bohatou dědičkou a chudým brigádníkem, kteří hledají opravdovou lásku

Eva Lenská
Foto: Felipe Hernández/Netflix

K létu odjakživa patří romantika a cestování. Netflix v tomto ohledu neskrblí a pomůže nám, abychom se i bez letadla a sbalených kufrů dostali na nádherný řecký ostrov Mykonos. Vezme nás tam prostřednictvím španělské romantické minisérie Dokonalá pohádka (A Perfect Story).

Margot (Anna Castillo) a David (Álvaro Mel) nemohou být rozdílnější. Ona je bohatou dědičkou hotelového impéria, zatímco on má rovnou tři zaměstnání, aby vůbec vyžil. Může se tedy zdát, že Margot má všechno, ale s láskou na tom není zrovna růžově. Vždyť právě utekla od oltáře. Kromě toho marně hledá sama sebe a vůbec by ji nenapadlo, že najít správnou cestu jí může pomoct sympatický zmatkař David.

ČTĚTE TAKÉ: Nové tváře ve 3. řadě Bridgertonových nejsou úplně neznámé. Jeden z herců hrál například v seriálu Koruna

Jak se to ale stane? Když se ti dva rozdílní lidé setkají, uvědomí si, že mohou jeden druhému pomoci najít opravdovou lásku. Koneckonců i David má za sebou rozchod. Proto se spřátelí a vyrazí spolu na dovolenou do Řecka. Pak už zbývá jen hádat, zda si najdou nové partnery, nebo jejich přátelství přeroste v lásku.

Minisérii natočila režisérka a fotografka Chloé Wallace podle úspěšné knihy Un cuento perfecto od španělské autorky Elísabet Benavent. Tu má Netflix evidentně rád, protože zfilmoval i její knihy Zní to jako láska a Valeria. Dokonalou pohádku si naštěstí můžete i přečíst, protože v dubnu vyšla v nakladatelství Red. Na Databázi knih dostala hodnocení 94 %, takže doufejme, že seriál bude stejně vydařený. V knize je dostatek žhavých scén, tudíž nebude horké jen řecké počasí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Opioidová krize ovládne Netflix: Seriál inspirovaný skutečností vypráví o droze, kterou lidé oslavovali, než je začala zabíjet

Jak už bylo řečeno, minisérie se natáčela na překrásném řeckém ostově Mykonos, nicméně některé scény se točily i v Madridu. Je to prostě ideální romantický kousek na léto nebo na dovolenou. Kromě Anny Castillo a Álvaro Mela se v seriálu objeví také Ana Belén, Lourdes Hernández, Ingrid García-Jonsson, Ane Gabarain a Elena Irureta.

Romantická, španělsko-řecká minisérie Dokonalá pohádka bude na Netflixu dostupná už 28. července. I s českým dabingem.

Zdroj: IMDb, Databáze knih, Greek reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.