První záběry Srdcerváčů jsou venku. Odhalily nové postavy a konečně se dozvíme se, jak se mají Charlie a Nick

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Seriál Srdcerváči minulý rok zahýbal Netflixem, a tak se na pokračování těší tisíce fanoušků. Nyní se dočkali prvního klipu ze života Charlieho a Nicka, představení nových postav, ale i názvů budoucích epizod.

Už za dva měsíce se diváci dočkají druhé série populárního seriálu nejen pro mladistvé, jenž uchvátil svět. Kromě druhé řady, jež bude obsahovat osm dílů byla oznámena i následující třetí řada. Jestli jste nedočkaví stejně jako my, podívejte se na první záběry, kde se dozvíte i to, jak se budou jednotlivé epizody jmenovat.

Videoklip uvádí herečky Corrina Brown, která hraje Taru a Kizzy Edgel, jež ztvárnila postavu Darcy. Obě dvě umělkyně se do seriálu vrátí se svými postavami páru spolužaček.

ČTĚTE TAKÉ: Diváky milovaný seriál Srdcerváči bude mít brzy druhou řadu. Autorka prozradila, na co se můžeme těšit

V klipu je znázorněna paralela k první sérii, která začínala obdobně. Charlie pochoduje do školy s mobilem v ruce a píše si se svým spolužákem. Nyní si však píše s Nickem a cítí se oproti první sérii veseleji a sebevědoměji. Opět potkáváme i jeho starší sestru, která si drží svůj tichý charakter. Po příchodu do třídy Charlieho překvapí Nick a společně vyráží čelit školnímu dni.

Fanoušci se pokračování příběhu dvojice středoškoláků a jejich přátel už nyní nemůžou dočkat. Diskutují, jak přesně bude seriál sledovat knižní (komiksovou) předlohu. Víme navíc, že tvůrci představí nové postavy.

Bel Priestley se ukáže jako Naomi, Ash Self jako Felix a Thibault de Montalembert ztvární roli Nickova otce Stephana. Tři herci se tak připojí k už dříve oznámeným nováčkům Leile Khan (Sahar), Jack Barton (Nickův starší bratr David) a Nima Taleghani (učitel Farouk).

Zdroje: Netflix, Youtube, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.