Oblíbený seriál o mladé dohazovačce Kitty se vrátí. Netflix oficiálně potvrdil 2. řadu

Eva Lenská
Foto: Park Young-Sol/Netflix

Na Netflix se vrátí americký seriál pro mladé, který si zamilovali i čeští diváci a jenž dlouho kraloval v TOP 10 nejsledovanějších seriálů Netflixu. Sympatická dohazovačka Kitty Song Covey bude mít zase co dělat a určitě se zase dozví něco nového o klucích, holkách i o lásce.

Spin-Off trilogie Všem klukům s názvem XO, Kitty měl na Netflixu premiéru 18. května. Příběh Kitty (Anna Cathcart), která dala dohromady Laru Jean a Petera, a pak zamířila se svým vlastním seriálem do jihokorejského Soulu, si získal mnoho fanoušků po celém světě. Možná i proto, že se v něm mihly hvězdy jako Ok Taec Yeon z 2PM, Chaerin z Cherry Bullet a herečka Han Chae Young. Nebo proto, že se tu nemyslelo jen na milostné vztahy mezi dívkami a chlapci, ale na své si přišla i LGBT komunita.

ČTĚTE TAKÉ: České diváky dostal do kolen nový akční seriál Netflixu: Skvělý nápad, lepší než Hra na oliheň, hodnotí ho

Kitty a její radosti i strasti upoutaly také české diváky. Na ČSFD seriál dostal hodnocení 63 % a hodně se o něm mluvilo na sociálních sítích. Oblíbili si ho především milovníci jihokorejských dramat, nicméně už kvůli konci, který ne každého uspokojil, žádali pokračování. Netflix jim toto přání splnil. Oficiálně potvrdil 2. řadu, která by měla mít také 10 epizod.

Ve 2. řadě se podle videa zveřejněného na instagramu opět objeví Anna Cathcart, Choi Min Young, Lee Sang Heon, Kim Gia a Anthony Keyvan. Svou roli při tvorbě pokračování samozřejmě sehrají i spisovatelka Jenny Han a producentka a scenáristka Sascha Rothchild.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejlepší survival reality show Netflixu bude mít 2. řadu. Diváci říkají, že je jako Hra na oliheň v reálu

O čem je 1. řada seriálu XO, Kitty

Kitty, která se domnívá, že je odbornicí na lásku a randění, se vydá do vzdáleného Soulu s cílem znovu se sblížit se svým přítelem na dálku Daem. Zjistí však, že vztahy jsou mnohem složitější, než očekávala. Kromě toho je pro ni důležité, že její zesnulá matka kdysi navštěvovala stejnou střední školu jako nyní ona. Hodlá tedy poznat krásy Jižní Koreje a přitom se setkává i s pár opravdu zajímavými lidmi. Patří mezi ně například Yuri a Min Ho, kteří svým způsobem ovlivní i její život.

Zdroj: Deadline, ČSFD, Teenvogue

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.