Zaklínač dostane nejen 5. řadu. Fanoušci se dočkají i dalšího spin-offu s akční legendou

Foto: Netflixer/Susie Allnutt

Zatímco fanoušci Zaklínače (The Witcher) očekávají 3. řadu, kterou Netflix uvede 29. června, už nyní streamovací gigant oznámil, že bude mít tato oblíbená fantasy série i 5. řadu. Ale to ještě není všechno.

Castingová ředitelka Zaklínače Sophie Holland potvrdila v nedávném rozhovoru pro Deadline potvrdila, že bude mít oblíbený seriál pátou řadu. „Právě se chystáme začít natáčet čtvrtou řadu s Liamem Hemsworthem a bude následovat krátká mezera, po které půjdeme rovnou do páté řady,“ sdělila.

Kromě toho se šíří zvěsti také o novém spin-offu. Akční legenda Dolph Lundgren se podle magazínu Collider připojil k univerzu Zaklínače. Během rozhovoru pro švédský outlet Aftonbladet prozradil, že je v současné době v Jihoafrické republice, kde natáčí spin-off sérii. S největší pravděpodobností by mohlo jít o příběh zbojníků Potkanů. Ti by se měli ukázat už v nadcházející třetí řadě hlavního seriálu.

Film: Ochránce / Foto: Media Pro Pictures

Třetí řada bude rozdělena do dvou částí, z nichž první bude mít premiéru 29. června. Druhý díl bude následovat 27. července. Naposledy se zde v roli Geralta objeví herec Henry Cavill. Třetí série má být „věrnou adaptací“ románu Čas opovržení.

Zdroje: Deadline, Collider, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.