Krásnou Esmeraldu už byste dnes nepoznali. Leticia Calderón se v novém seriálu proměnila v nepříjemnou megeru

Foto: Televisa S.A. de C.V.

Mexická televizní a divadelní herečka Leticia Calderón se proslavila úspěšným televizním seriálem Esmeralda, který se stal na konci 90. let nejen u nás velkým hitem a vysílal se několikrát dokola. Nyní si v novém seriálu Netflixu zahraje pořádnou megeru. V 54 letech už byste ji dnes možná ani nepoznali.

Leticia začala s herectvím ve svých 14 letech. V rodném Mexiku má za sebou plodnou úspěšnou kariéru a také je držitelkou několika hereckých ocenění. Natočila více jak 25 telenovel a kromě Esmeraldy patří mezi její největší hity Labyrint vášně.  

Po roce 2000 se herečka rozhodla věnovat více času rodině a přestala se tolik objevovat na veřejnosti. Je dvakrát rozvedená. Z druhého manželství s advokátem Juanem Colladou má dva syny – Luciana a Carla. První jmenovaný trpí Downovým syndromem. O životě s postiženým dítětem herečka následně v roce 2009 vydala knihu Luciano, anděl mého života. Díky této zkušenosti se rozhodla věnovat také charitě se zaměřením na péči o postižené Downovým syndromem.

Kromě krásných sebevědomých dívek, které byly většinou hlavními postavami romantických příběhů, několikrát Leticia hrála i pořádné mrchy. V posledních letech je dokonce v Mexiku označován jako jedna z nejlepších představitelek záporných rolí. A přesně takovou roli si zahraje i nyní v novém mexickém seriálu, který se už 14. června objeví na Netflixu.

Jde o drama s názvem Náhradnice Yeni (Madre de alquiler / The Surrogacy), ve kterém se mladá žena ze skromných poměrů bude muset stát náhradní matkou, aby vydělala peníze, které nutně potřebuje. Díky tomu se však zaplete s bohatou rodinou. Podepíše smlouvu, která ji zavazuje k mlčenlivosti o jejím těhotenství. Stejně tak je jí zakázáno opustit dům.

Nakonec porodí postiženého chlapce a zdravou dívku. Yeni je během porodu kvůli císařskému řezu pod narkózou a neví, že porodila dvě děti. Rodina si samozřejmě vybere dívku, o které Yeni neřekne. Chlapce i s matkou pak nemilosrdně vyhodí na ulici. Yeni syna nadevše miluje. Později však zjistí, že se jí narodila dvojčata a rozhodne se získat svou dceru zpět. Bohaté rodině se však její plán vůbec nelíbí.

Více o seriálu si můžete přečíst zde.

Zdroje: Wikipedia, imdb, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.