Jedním stisknutím můžete někoho vymazat z povrchu zemského. Na Netflix míří nový mysteriózní thriller plný děsu a temnoty

Eva Lenská
Foto: Netflix

Už jste si někdy přáli někoho vymazat ze svého života? V novém thajském seriálu Mažu (Delete) je to možné díky tajemnému zařízení, které dokáže odstranit jakoukoliv osobu z povrchu zemského. Ti, kteří tento nebezpečný přístroj vyzkouší, ale brzy zjistí, že v nich probouzí jen ty nejhorší pudy.

Slavný spisovatel Aim (Nat Kitcharit) a půvabná Lily (Fah Sarika Sartsilpsupa) spolu mají mimomanželský poměr a se svými partnery nejsou šťastní. Jednoho dne se jim dostane do rukou tajemný telefon, pomocí kterého mohou nechat kohokoliv zmizet. Jenže není takové vymazání člověka vlastně to samé jako vražda? Nad tím zpočátku neuvažují. Rozhodnou se odstranit své drahé polovičky, aby mohli žít spolu. Kéž by to však bylo vše tak jednoduché.

ČTĚTE TAKÉ: Dva bývalí boxeři likvidují chamtivé lichváře pomocí pěstí: Nový akční thriller plný drsných bitek bude brzy na Netflixu

Upoutávka k seriálu je temná, mrazivá a děsivá. „Napínavý a neobyčejný děj seriálu Mažu se točí kolem temných stránek lidské povahy, zejména když do hry vstoupí komplikované vztahy. Příběh zkoumá podnětnou otázku: Kdybychom mohli někoho skutečně nechat zmizet, udělali bychom to?“ prozradil o seriálu režisér Parkpoom Wongpoom.

Uvedl také, že se diváci mohou těšit na mix různých žánrů. V seriálu nebude chybět akce, dramatické prvky, napětí ani speciální efekty. Z upoutávky je jasně vidět, že rozhodně nepůjde o nevinnou romantiku a jediný zlověstný přístroj. Objeví se zbraně, postavy ucítí strach a krev. Hrdinům zcela jistě půjde o život.

Osmidílný thajský seriál Mažu bude na Netflixu dostupný od 28. června.

Zdroj: About Netflix, IMDb, MyDramaList

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.