Thriller s mysteriózním nádechem slibuje divákům, že budou v neustálém napětí prahnout po rozuzlení. Hoří jako papír míří na Netflix

Eva Lenská
Foto: Netflix

Netflix brzy uvede nový japonský seriál natočený podle populární mangy. Thriller Hoří jako papír (Burn the House Down), jenž se soustředí na sladkou pomstu, je plný nezodpovězených otázek a nečekaných zvratů. Mystickým nádechem nadchne nejen fanoušky asijské tvorby.

Dům rodiny Mitaraiových, která po celé generace provozovala nemocnici a neměla nouzi o peníze, jednoho dne záhadně zachvátí plameny. Tragická událost neblaze ovlivní všechny její členy, neboť z požáru je obviněna matka. Dojde k rozvodu, což silně poznamená starší dceru, jež poté dlouhých třináct let čelí hořkosti a bezpráví.

Jakmile dospěje, rozhodne se, že pod jménem Anzu Murata (Mei Nagano) a v přestrojení hospodyně vypátrá pravdu a pomstí se těm, kteří jí rozbili rodinu. Nikdy totiž nevěřila, že požár založila její matka. Za potenciální podezřelou považuje druhou ženu jejího otce, svou bezcitnou a elegantní macechu Makiko Mitarai (Kyoka Suzuki). Nechá se u ní proto zaměstnat a doufá, že brzy odhalí skutečnou příčinu ničivého požáru a jeho pravého viníka.

ČTĚTE TAKÉ: Gillian Anderson si zahraje v akčním historickém seriálu Netflixu. V době mnoha předsudků vůči ženám dosáhne obrovské moci

Mysteriózní psychologický seriál o tragické události a pomstě je zajímavý především tím, že odhaluje spletitou síť tajemství rodiny Mitaraiových, přináší nečekané zvraty a slibuje divákům, že budou v neustálém napětí prahnout po rozuzlení.

Seriál podle mangy Mitarai ke, Enjou Suru natočil režisér Yuichiro Hirakawa. Zahráli si v něm také Asuka Kudo, Taishi Nakagawa, Mitsuhiro Oikawa a Kitano Kie.

Thriller seriál Hoří jako papír bude na Netflixu od 13. července.

Zdroje: about Netflix, asianwiki, NextsSark

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.