Dobové drama je aktuálně nejsledovanější na Netflixu. Tvůrkyně Královny Šarloty promluvila o 2. řadě

Foto: Nick Wall/Netflix © 2023

Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových (Queen Charlotte: A Bridgerton Story) zavede diváky zpět k počátkům a vzestupu moci královny Šarloty. Jde o limitovanou sérii, ale tvůrkyně Shonda Rhimes nechává mírně otevřené dveře pro druhou sérii.

Seriál Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových je aktuálně nejsledovanějším seriálem na Netflixu u nás i v zahraničí. Fanoušci romantického dramatu jsou s ním celkem spokojeni a podle některých dokonce překonává původní dvě série Bridgertonových. Od nich se liší hlavně dramatičtějším příběhem postaveným na skutečných událostech a postavách z britské historie. Avšak stále jde o fikci.

TAKÉ JSME PSALI: TOP 7 filmů a seriálů jejichž hlavním postavám v žilách koluje modrá krev a najdete je na Netflixu

I když bylo téměř od začátku jasné, že bude mít seriál pouze jednu řadu, diváci se už nyní dotazují po druhé. „Už padly nějaké dotazy, ale zatím o tom nemluvím,” řekla tvůrkyně Shonda Rhimes pro Entertainment Weekly o druhé řadě. „S Šarlotou a Georgem bych mohla žít navždy, ale vyprávěli jsme velmi konkrétní uzavřený příběh, o kterém si myslím, že je úplným příběhem této komplikované a nedokonalé lásky. Ale nic nevylučuji, protože nikdy nevíme.“

Mladou verzi královny Šarloty si zahrála India Amarteifio. Herec Corey Mylchreest zase ztvárnil krále George III. a Arsema Thomas mladou lady Danbury.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ze slovníku Bridgertonových: K čemu slouží taneční karta, co je to pamflet nebo soirée

Foto: Netflix

Zdroj: EW

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.