Catherine Zeta-Jones na hřbitově pózovala ve svůdných šatech ve stylu spodního prádla jako Morticia Addams

Foto: Vlad Cioplea/Netflix © 2022

Hvězdy seriálu Wednesday Jenna Ortega a Catherine Zeta-Jones ukázaly smysl pro módu svých ikonických postav, když v sobotu večer pózovaly na oficiální foto-akci ATAS k oblíbenému seriálu, která se konala na hřbitově Hollywood Forever Cemetery v Kalifornii.

Dvacetiletá superstar Jenna Ortega, o které se poslední dobou šíří zvěsti, že se připojí k Michaelu Keatonovi pro natáčení filmu Beetlejuice 2, se držela gotického stylu své seriálové postavy Wednesday Addams. Na akci, která se konala tematicky ha hřbitově, oblékla elegantní sako a krátké šortky, pod kterými měla oranžovou halenku s rolákovým výstřihem s volánky. Outfit pak doplnila metalickými botami na vysokém podpatku.

Jennina seriálová matka Catherine Zeta-Jones se taktéž držela stylu své postavy Morticie Addams. Na červeném koberci pózovala ve smyslných černých krajkových šatech ve stylu spodního prádla od značky RASARIO, které se prodávají za 51 tisíc korun. Perfektní postavu třiapadesátileté držitelky Oscara objímal jemný design, který se vyznačoval průsvitným rozetovým topem a elegantní midi sukní. 

Na akci nechyběla ani Gwendoline Christie alias ředitelka školy Larissa Weems, která dorazila v krásných černých saténových šatech. Její zapojení do druhé řady Wednesday zatím zůstává nejasné, jelikož její postava ve finále první řady zemřela. Podle rozhovoru tvůrců seriálu pro TV Guide by se však v pokračování objevit mohla. Dorazil také šestašedesátiletý Luis Guzman, který hraje otce Wednesday Gomeze Addamse.

Kdy bude 2. řada Wednesday a o čem bude?

Tvůrci Alfred Gough a Miles Millar v lednu oznámili pokračování druhé řady s tím, že se těší, až budou moct diváci dále prozkoumávat strašidelný svět Nevermore. Natáčení mělo začít v dubnu tohoto roku, ale zatím ještě nezačalo a nebylo tedy stanoveno ani žádné datum premiéry. Tvůrci však naznačili, že by další kapitola měla nepochybně obsahovat více svérázné romantiky a strašidelných událostí, konkrétně se budou týkat tajemného stalkera Wednesday.

Luis Guzman, který hraje Gomeze Addamse, v únoru při rozhovoru se Screen Rant řekl, že se bude ve druhé sérii více objevovat a dokonce ho uvidíme i tančit. A kdyby to nestačilo, zapojí se prý do boje s mečem. Měli bychom snad očekávat další taneční TikTok trend?

Foto: Vlad Cioplea/Netflix © 2022

Zdroje: Autorka článku, Instagram Netflix Queue, TV Guide, Screen Rant

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.