Jena Ortega si zahraje v pokračování legendární hororové komedie z roku 1988 od Tima Burtona

Foto: Vlad Cioplea/Netflix

Krátce po tom, co se objevila ve filmu Vřískot 6, se proslýchá, že si Jenna Ortega zahraje v chystaném pokračování úspěšného duchařského snímku Tima Burtona z roku 1988 Beetlejuice. Mluví se také o tom, že by si v hororové komedii mohl zahrát Johnny Depp.

V roce 1988 Tim Burton režíroval komediální horor Beetlejuice s Acelem Baldwinem a Geenou Davis, kteří hráli Maitlandovi, manželský pár, který zemřel při autonehodě a proměnil se v duchy. Do jejich obrovského domu v Nové Anglii se nastěhovali noví majitelé z New Yorku, kteří dům začínají měnit k obrazu svému. Z toho samozřejmě duchové nejsou nadšení a chtějí se vetřelců co nejdřív zbavit. A tak je mají v plánu vyštvat strašením. Na pomoc si pozvou tajemného Beetlejuice.

Foto: Warner Bros. Pictures

Nyní si Tim Burton po letech vezme na paškál i Beetlejuice 2, při kterém znovu spojí své síly z nynější hvězdou hororu Jennou Ortegou, s kterou spolupracoval na úspěšném seriálu Netflixu Wednesday. Proslýchá se, že mladá herečka bude hrát roli dcery Winony Ryder, která si v původním filmu zahrála dceru newyorských přistěhovalců.

Vrátit by se měli také další herci z prvního filmu, například Catherine O’Hara a Michael Keaton jako Beetlejuice. Také se mluví o tom, že by se ve filmu mohl objevit Johnny Depp. Není však potvrzeno, zda jsou tyto fámy pravdivé.

Původní Beetlejuice byl obrovským hitem a ve své době vydělal 80 milionů dolarů s rozpočtem 15 milionů dolarů. Získal skvělé recenze od diváků i kritiků. I Česko-Slovenská filmová databáze ho hodnotí 74 %. V roce 1989 získal film Oscara za nejlepší make-up.

Foto: Warner Bros. Pictures

Zdroje: Deadline, HypeBeast, Wikipedia/Beetlejuice

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Vašík Maruška

    Bože dýky za tuhle tu hot a milou herecku a vi hateřy ji nechte nebo si pro vas přijedu a zbiju vas vsechny

    1. Petr Hromada

      Prosím kupte si pravidla českého pravopisu ... Prosím ...