Na Netflix míří jihokorejský lékařský seriál s herečkou, které se přezdívá korejská Madonna

Eva Lenská
Foto: JTBC

Netflix jihokorejskými seriály nešetří a tak se jejich fanoušci budou moci brzy podívat na jeden z lékařského prostředí s názvem Doktorka Čcha (Doctor Cha). Hlavní hrdinku ztvární jedna z nejpopulárnějších jihokorejských zpěvaček, která bývá díky své atraktivitě, výkonům na jevišti a úspěchům v hudbě přirovnávána ke slavné Madonně.

Jung Sook (Uhm Jung Hwa) kdysi vystudovala medicínu, ale pak se vdala za primáře chirurgie Seo In Hoa (Kim Byung Chul) a celých 20 let byla ženou v domácnosti. Její manžel je přísný a v práci svědomitý, nicméně vede dvojí život. Po překonání nečekané krize se Jung Sook rozhodne, že opráší své medicínské znalosti a začne jako úplný nováček znovu pracovat v nemocnici.

Jejími kolegy se stanou In Hova, první láska Choi Seung Hee (Myung Se Bin), a mladý sympatický lékař Roy Kim (Min Woo Hyuk), kterému nová kolegyně okamžitě padne do oka. Jak to vše dopadne? Stane se Jung Sook dobrou lékařkou? A co její poněkud nevydařené manželství?

ČTĚTE TAKÉ: Hrdina z jihokorejského hitu Sláva se v novém seriálu coby sedmiletý chlapec znovu uchýlí pod matčina křídla

Foto: Netflix

Seriál Doktorka Čcha režíroval režisér Kim Dae Jin podle scénáře scenáristky Jung Yeo Rang. Do hlavní role byla obsazena populární jihokorejská zpěvačka Uhm Jung Hwa, která se věnuje i herectví a návrhářství oblečení a spodního prádla. Ačkoli je jí 53 let, vůbec na to nevypadá. Proslavilo ji album Invitation a v roce 2010 porazila rakovinu štítné žlázy. Pro Korejce navždy zůstane jejich Madonnou. Na Netflixu jste ji mohli vidět v seriálu Ostrovní blues.

Seriál Doktorka Čcha má 16 epizod a Netflix nám ho bude dávkovat po dílech od 17. května.

Zdroj: what’s on netflix, asianstyle, mydramalist

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.