Hrdina z jihokorejského hitu Sláva se v novém seriálu coby sedmiletý chlapec znovu uchýlí pod matčina křídla

Eva Lenská
Foto: JTBC

Jak to dopadne, když mladý a perspektivní muž následkem nehody ztratí paměť a stane se opět malým chlapcem? Na to nám odpoví nový jihokorejský seriál Dobrá špatná matka (The Good Bad Mother), ve kterém zazáří Lee Do Hyun známý z úspěšného seriálu Sláva (The Glory).

S novým hořkosladkým rodinným seriálem Dobrá špatná matka opět zavítáme na jihokorejský venkov a podíváme se na prasečí farmu. Tu vede houževnatá Young Soon (Ra Mi Ran), jejíž nevydařený syn Kang Ho (Lee Do Hyun) myslí pouze na úspěch. Tento mladý bezcitný prokurátor se obrátil k matce zády, leč přijdou chvíle, kdy ji bude zase potřebovat.

Když po nehodě ztratí paměť a stane se znovu sedmiletým chlapcem, nic jiného než matčina náruč ho nespasí. Naštěstí na něj ve vsi čeká také kamarádka z dětství Mi Joo (Ahn Eun Jin), která se kvůli finančním problémům přestěhovala zpět do svého rodiště. A jak už to v jihokorejských komediích bývá zvykem, nebudou chybět ani mile praštění nebo naopak pyšní a nadutí vesničané. Zkrátka nás čeká celá řada emocí. Od smíchu přes kapku zlosti až po slzičky dojetí.

ČTĚTE TAKÉ: Na Netflix míří akční sci-fi, které nás zavede do dystopické budoucnosti zdevastované znečištěním ovzduší

Foto: JTBC

Lee Do Hyun patří k hercům, kteří milují různorodé role. Není tedy divu, že z hitu Sláva plného pomsty a šikany skočil rovnou po hlavě do dojemné rodinné komedie. Na toto téma řekl: „Ačkoli šlo o náročnou roli, scénář mě upoutal, tak jsem se rozhodl, že ji přijmu. Rozdíly mezi obdobími, kdy Kang Ho žije jako prokurátor a kdy se naopak vrátí do dětství, jsou jasně patrné. Přesto jsem dlouho přemýšlel nad tím, jak oba protiklady zahrát a nepůsobit při tom trapně.“

Seriál Dobrá špatná matka má 14 epizod a Netflix nám je bude postupně dávkovat od 26. dubna.

Zdroj: Netflix, naver, what’s on netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.