5 filmů a seriálů, které si nově můžete pustit na Netflixu. Od thrilleru plného vášně až po historické drama

Foto: Netflix

Netflix během týdne vydal další hrstku novinek. Tentokrát udělal radost i fanouškům českého filmu, kterým naservíroval oblíbené české drama z roku 2022. Na své si přijdou i milovníci historických snímků nebo thrillerů.

Posedlost, láska a závist

Uznávaný londýnský chirurg William se pustí do vášnivého románku plného erotiky s Annou. Ta je ale zasnoubená s jeho synem Martynem. William přemýšlí, jak se z tohoto chtíče vymanit a ocitá se v obsedantní spirále, zatímco Anna bojuje, aby dokázala udržet oba vtahy, ale je nevyhnutelné, že pravda vyjde najevo a někdo bude raněn.

Více jsme psali zde.

Chátrání

Psychologický thriller vypráví příběh novinářky, která při porodu přijde o své dítě a málem během něj sama zemře. Doma se pak snaží z tohoto nelehkého zážitku oklepat a dát se znovu dohromady. Při tom ale musí čelit znepokojivým vizím a děsivým útokům. Nejhorší je, že je na vše sama.

Foto: Netflix

Queenmaker

Ve spalujícím politickém thrilleru jde hlavně o boj o moc. Dvanáctidílný seriál bude sledovat blížící se 39. volby starosty Soulu. Po tragické nehodě se mocná zákulisní hráčka bude snažit na místo starostky hlavního města obhájkyni lidských práv Kyung-sook, kterou si zahrála Jolene Kim. Každá mince má ale dvě strany. Jsou tu tedy i tací, kteří chtějí do úřadu dosadit Jae-mina (Soo-young Ryu). Na cestě k moci však bude hlavní postavy čekat spousta zvratů.

Spolu

Štěpán Kozub hraje Michala, který je kvůli svému mentálnímu postižení jako dítě zajaté v dospělém těle. Kamila Janovičová hraje jeho sestru Terezu, která se po rozchodu vrací domů za bratrem a matkou Veronikou Žilkovou. Jenomže to, že se doma všechno točí hlavně kolem jejího bratra, jí neskutečně štve. Nakonec se rozhodne pro radikální krok, po kterém už nikdo z rodiny nebude stejný.

Poslední království: Sedm králů musí zemřít

Film u Poslední království: Sedm králů musí zemřít je zakončením seriálu Poslední království, který je adaptací série Saských příběhů od Bernarda Cornwella. Ve filmu musí Uhtred znovu projíždět rozvráceným královstvím s několika oblíbenými vracejícími se postavami seriálu. Po smrti krále Edwarda se rozpoutá boj o korunu. O moc soupeří dědicové a útočníci. Když se objeví aliance, která žádá Uhtreda o pomoc, stojí válečník před volbou, zda ochránit ty, na kterých mu záleží nejvíce, nebo se bude hnát za svým snem o sjednocení Anglie.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.